Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Felejthetelen élmények a Miskolci Kocsonya Fesztiválon
Hír megosztásaA többiek nevében is nyugodtan elmondhatom, hogy életünk egyik legemlékezetesebb fellépésén vagyunk túl. Miskolcon felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak.

2009. 02.21-én  Miskolcon, a Kocsonya fesztiválon szerepelhettünk. Korábban soha nem léptünk fel ezen a fesztiválon, ezért minden új volt számunkra. Misi kivételével, aki egyéb elfoglaltsága miatt sajnos nem tudott eljönni velünk, mindenki jelen volt. Barcikáról 11 órakor indultunk és meglepetésünkre a csípős hideg ellenére rengetegen voltak az utcákon.

 

Megtekintettük a helyszínt, amely a fűtött Fest in Fest sátor volt a Hősök terén. Átöltözni a közeli zsinagógába mentünk, és a hangszerek felhangolása után készen álltunk.

 

Kocsonya fesztivál 2009.02.21.

 

A hangosítás beállítása gyorsan megtörtént, és a felkonferálás után a műsort is elkezdtük. Hihetetlen érzés volt, hiszen  a közönség szeretete ránk is átragadt, élmény volt így játszani. A műsoridőt 10 perccel meghosszabbítottuk, annyira jól éreztük magunkat. Miután elhagytuk   a színpadot, rengeteg pozitív visszhangot kaptunk és pár nappal később azt is megtudtuk, hogy ezen a helyszínen a szervezők és a kilátogatók szerint is a mi műsorunk volt a legszínvonalasabb. Délután új élményekkel indultunk haza Kazincbarcikára.

 

Végezetül pedig idézném egy tagunk élménydús beszámolóját:

„A mai fellépésről írnék néhány szót! 11 éve citerázok, rengeteg fellépésen voltam már, de ez a mai mindenen túlnőtt. Romain Rolland szerint: "A művész igazi hivatása: eljuttatni a fényt az emberi szív mélyébe." Azt hiszem, ez ma sikerült. Fantasztikus érzés volt a színpadon állni, elfelejteni minden problémát, és felszabadultan játszani.  Jól sikerült a hangosítás, amin sok múlott, de a jó szerepléshez kellettünk mi is. A közönség is elképesztő volt, hiszen olyan hangulatot teremtett, ami mindenkit feldobott és "felpumpált" adrenalinnal. Örülök, hogy mindennek szem-és fültanúja volt 13 közelebbi és távolabbi rokonom is, akik többsége még nem hallott minket játszani. Ezen vélemény-nyilvánításomban egyúttal az ő gratulációikat is szeretném átadni.

 

Kocsonyafesztivál 2009.02.21.

 

Ezt a mai napot soha nem szeretném elfelejteni, és remélem, hogy ez a csodálatos dolog, a citerázás örökké az életem része marad. A csoporton pedig látszik az összeszokottság, látszik, hogy figyelünk egymásra, szeretjük, tiszteljük egymást, aminek remélhetőleg a későbbiekben még nagyobb szerepe is lesz. Egy idézetet szeretnék megosztani veletek, ami azt hiszem, fontos lehet a nehéz pillanatokban is : “A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.” (Dan Millman)

További sikeres fellépéseket és munkát!”

Beküldte: Szabolcs, 2009.02.22. 20:18   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0786424

Eddigi látogatóink száma:

0047051

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Parola..
Parola..
Album:BarcikArt díj

Kép: Galagonya
Galagonya
Album:Szent István nap

Kép: Én
Én
Album:Jubileumi műsor

Kép: Lidl parkoló
Lidl parkoló
Album:Áradás Barckán

Kép: Balázs
Balázs
Album:Az új csoport

Kép: Eszter
Eszter
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Figyelek...
Figyelek...
Album:Szent István nap

Kép: Misi
Misi
Album:Kedvenc képek

Idézetek

Hirdetés