Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Újra Kazincbarcikán...
Hír megosztásaA tavalyi folklór fesztivál után az idei államalapítás alkalmából rendezett ünnepségen újra Kazincbarcikán léphettünk fel, bemutatva hazai közönségünknek a legújabb műsorszámainkat.

2009. augusztus 20-án a sajóvámosi fellépésünk után ismét Kazincbarcikán szerepeltünk. Megérkezvén az imént már említett községből rögtön a színpadra siettünk, hogy a hangbeállást megcsináljuk Gömivel, a Művelődési Központ technikusával. Röpke fél óra alatt ez meg is történt, így közvetlenül a műsorunk előtt ezzel szerencsére már nem kellett foglalkoznunk. János fél 6-kor kezdte el a hangolást, mivel a citerák a nagy meleg, valamint az előző fellépés miatt nagy mértékben elhangolódtak. Sajnos a leszakadt húrok miatt húrozni is kellett. Negyed órával a kezdés előtt mindenki készen állt. Áttörve magunkat az akkora összegyűlt embereken, a színpad mögött várakoztunk. 7 órakor Harnócz Zsuzsa, a Művelődési Központ dekoratív művelődésszervezője nyitotta meg az estét, melyen elsőként mi léptünk színpadra.

 

Műsor közben a városháza előtt...

 

Műsorunk 11 percig tartott. Ebben az összeállításban ezeket a dalokat még sohasem játszottuk, ezért kíváncsian vártuk a közönség reakcióját. Remek hangulat uralkodott a színpadon, a zenekar tagjai között a szokásosnál is nagyobb volt az összhang, figyeltük egymás minden rezdülését.

 

Reni
Gina, Tamás

Minden várakozásunkat felülmúlt ez az este, csodálatosan éreztük magunkat fellépés közben, a városháza terén összegyűlt körülbelül 300 ember hálás tapssal jutalmazta azon igyekezetünket, hogy felejthetetlen estét szerezzünk mindenkinek. Úgy érezzük, ezt sikerült is megvalósítanunk. Műsor után összepakoltunk, elfogyasztottuk a jól megérdemelt ásványvizünket, majd búcsút vettünk egymástól. Volt, aki hazament, volt, aki maradt az est további részén is és végignézte a táncosok, valamint a közeli gimnázium diákjai által bemutatott produkciókat. A műsorszámokat az új kenyér megszelése követte, majd a Máté Péter Emlékzenekar koncertje zárta az ünnepi műsort. A városháza előtti tér ekkorra már tömve volt, és a jelenlévők a zenekar énekesével együtt énekelték az ismert slágereket. Két fellépésünk volt Magyarország legnagyobb ünnepén, és sajnos további kettőt le is kellett mondanunk a sűrű programunk miatt. A kazincbarcikai szereplésünkről elmondhatjuk, hogy jól sikerült este volt, amit egy nagyszerű tüzijáték zárt le.

Beküldte: Szabolcs, 2009.08.21. 22:10   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0786476

Eddigi látogatóink száma:

0047051

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Sajóvámos
Sajóvámos
Album:Szent István nap

Kép: Anita, Tici, Judit
Anita, Tici, Judit
Album:Jubileumi műsor

Kép: Vigyor
Vigyor
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Judit és Gina
Judit és Gina
Album:Jubileumi műsor

Kép: Köszönet és taps
Köszönet és taps
Album:Jubileumi műsor

Kép: Szilvi és Reni
Szilvi és Reni
Album:Jubileumi műsor

Kép: Edina
Edina
Album:Jubileumi műsor

Kép: Én
Én
Album:Énke és a többiek

Idézetek

Hirdetés