Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Meglepetés a dolgozóknak...
Hír megosztása2009. szeptember 4-én kellemes meglepetést okoztunk a berentei bányagépjavítóban, ahol az Euro-Borsod Trade Kft alkalmazottai előtt léptünk fel.

2008 nyarán a csapágyakat és munkaruházati eszközöket forgalmazó cég által kölcsönkért utánfutóval sikerült kényelmesen leutazni Balatonszepezdre, a nyári citerás táborunkba…
2009. szeptember 4-én délután egy különleges fellépésre indultunk el, ugyanis az utánfutóért cserébe felléptünk a cég egyik rendezvényén. Feszülten és izgatottan indultunk el a Barcikától 15 percre lévő helyszínre, amiről előzetesen semmit sem tudtunk. Megérkezvén tudatosult bennünk, hogy egy raktárépületben fogunk fellépni. Azonban a legnagyobb meglepetés nem minket, hanem a cég alkalmazottait érte, ugyanis nem is sejtették, hogy az összejövetelükön a Galagonya citerazenekar próbálja megteremteni a jó hangulatot. wink A jelenlévők nagy része valószínűleg még sohasem hallott citerát, ebben az esetben azonban testközelből is megszemlélhették a hangszereket és természetesen a hangjukat is hallhatták.

 

Csapágyak között, raktárban zenéltünk :)

 

Műsorunk 30 percen keresztül tartott, és az arcok rezdüléseit figyelve megállapíthattuk, hogy a közönség is remekül szórakozik a zenakar tagjaival egyetemben. Moldvai csángó, dunántúli és perui népdalokat játszottuk, valamint zárásként az Illés együttes: Az utcán című számával zártuk le ezt a különleges fellépést. Műsorunk után a jelenlévők megvendégeltek minket, majd miután további jó szórakozást kívántunk, összepakoltunk és hazatértünk, mivel úgy döntöttünk, hogy a vasárnapi fellépések miatt még próbálunk egyet a művelődési központban, a szokott időben, este 6 órakor.

Beküldte: Szabolcs, 2009.09.12. 09:27   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0786470

Eddigi látogatóink száma:

0047051

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Idézetek

Hirdetés