Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Gálaműsor Kazincbarcikán...
Hír megosztásaÚjra hazai színpadon, rokonok, régi és új ismerősök előtt adtunk gálaműsort annak érdekében, hogy a jegyek eladásából befolyt összegből új hangszereket vásárolhassunk.

Minden 2009. év végén kezdődött. Decemberben megtudtuk, hogy az Egressy Béni Művelődési Központ tavasszal koncertet szervez nekünk abból a célból, hogy megújíthassuk eszközkészletünket. Örültünk a lehetőségnek, és rögtön azon kezdtünk el gondolkodni, hogy milyen számokkal készüljünk. Úgy döntöttünk, hogy műsorunk olyan dalokból fog állni a kedvenc összeállításaink mellett, amelyeket régen vagy még egyáltalán nem játszottunk Barcikán.

Hamar eljött 2010. március 13-a, a nap, amelyre már nagyon vártunk. Délelőtt  2 órás hangbeállásunk volt, szerettük volna, ha a délutáni műsor során minden a legjobban szól s minden a legnagyobb rendben megy. A kezdés időpontja 17 órára volt kitűzve, ezért 16 órára már mindenki megérkezett. Érdekes volt látni, hogy valamilyen szinten majdnem mindenki izgult, ami a citerával eltöltött több mint 10 év után meglepő volt.

A műsort a Kisördögök citerásai kezdték, meghallgathattuk a legújabb összeállításukat, az "A te fejed akkora…" című tréfás dalcsokrukat. Jó volt őket újra színpadon látni, ez volt a decemberi jubileumi műsor utáni második fellépésük. Reméljük kitartóak lesznek és szép sikereket fognak elérni a jövőben.

Kisördögök

Kisördögök

A Galagonya citerazenekar műsorára ezek után került sor. Sajnos Frida munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni, viszont újra körünkben üdvözölhettük Hugit, aki már Pesten él és ritkán jön haza szülővárosába. A műsorunk alatt a lelkes közönség a hátunk mögött lévő kivetítőn képeket nézhetett meg a tagok és a zenekar múltjáról, amely képek kiválogatásával rengeteg időt töltöttünk. A végleges vetítés elkészítése János nevéhez fűződik. Rengeteg időt töltött vele, de megérte, hiszen nagyon jól sikerült.

Műsorunk 1 órás volt. Jó érzés volt újra hazai közönség előtt játszani. Rokonok, ismerősök, barátok is eljöttek, hogy támogassanak, valamint meghallgassanak minket. Fantasztikus volt, hogy szinte minden számunk után hatalmas tapsot kaptunk, a műsor végén pedig vastapssal jelezték, hogy várják a ráadást, ami természetesen nem maradt el ezúttal sem.

Galagonya

Galagonya

A tagok bemutatására az utolsó szám előtt került sor. Harnócz Zsuzsa a Művelődési Központ dekoratív művelődésszervezője volt az est háziasszonya, ő olvasta fel az ismertetőket és tett kellemes megjegyzéseket  a tagokról külön-külön kivetített képekhez. A koncert végeztével egy rövid beszélgetésre bent maradtunk a próbatermünkben, majd hazatértünk, mivel mindenki nagyon elfáradt.
Összességében elmondhatjuk, hogy kellemes élményekkel lettünk gazdagabbak, hiszen ismét megtapasztalhattuk a közönség szeretetét, lelkesedését és ismét rájöhettünk, hogy miért is érdemes zenélni. Végül pedig köszönjük a támogatóinknak, a BorsodChem Zrt.-nek, a Városi Önkormányzatnak, a Timpanon Kft-nek, az Egressy Béni Művelődési Központ és Könyvtárnak, valamint azoknak a kedves nézőknek, akik ellátogattak a koncertünkre és ezzel hozzájárultak ahhoz, hogy új citerákat vásárolhassunk.

Beküldte: Szabolcs, 2010.03.19. 10:03   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

Hozzászólások Új hozzászólás írása

Reni
2010.03.19. 10:56 Ip cím naplózva

RENI

Köszönöm minden kedves nézőnknek, és remélem hogy jól érezték magukat.
Mi biztosan

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0786460

Eddigi látogatóink száma:

0047051

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Minden oké
Minden oké
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Laura
Laura
Album:Az új csoport

Kép: Várunk
Várunk
Album:Szent István nap

Kép: Szilvi és Reni
Szilvi és Reni
Album:Jubileumi műsor

Kép: Apa szakállát tépem......
Apa szakállát tépem......
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Séta után
Séta után
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Gina és én
Gina és én
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Újabb haver
Újabb haver
Album:Én és akiket szeretek

Idézetek

Hirdetés