Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Vicces képek

Nagy méret

Idézetek

Facebook

Hírek

Amatőr Gála a Miskolci Nemzeti Színházban
Hír megosztása2010. május 10-én az idei Amatőr Gála utolsó fellépéseként a Miskolci Nemzeti Színházban szerepelhettünk.

2010-ben újra megrendezték megyénkben az Amatőr Gálát, amely egy olyan 3 fordulós sorozat, melynek végén a kiválasztott együttesek és egyéni szereplők a Miskolci Nemzeti Színházban szerepelhetnek. Mi először Miskolcon, az Ifjúsági Házban, majd Sárospatakon mérettettük meg magunkat, és mindkét esetben méltónak talált arra a szakértő zsűri, hogy a következő fordulóba továbbjussunk, így jutottunk el a színházi szereplésig.

Vacsora :)

Reni

2010. május 10-e egy hétfői napra esett, így fordulhatott elő az, hogy nem egyszerre érkeztünk meg a helyszínre. Volt, aki munkából, volt aki az egyetemről jött, de 6 órára már együtt volt a csapat. Mivel a szervezők a műsor végére osztottak be minket, ezért sétáltunk egyet a városban, majd megvacsoráztunk. Visszatérvén János felhangolta a citerákat, mi pedig elfoglaltuk magunkat. Volt aki tanult, volt, aki a beadandóját csinálta, mások pedig a műsort nézték.

Hamar eljött a 10 óra, amikor a színpadra szólítottak minket. Bepakoltunk a színpad hátsó részére, miközben az előttünk lévő együttes a színpad elején szerepelt. Amikor mi következtünk, felhúzták a függönyt, majd a forgó színpadnak köszönhetően szembe kerültünk a közönséggel. Fantasztikus érzés volt látni a hatalmas színháztermet, az erkélyeket, a sok-sok nézőt. Az Elmenék című csokrunkat játszottuk, mivel ezzel az összeállításunkkal jutottunk el idáig. Hatalmas tapsot kaptunk, majd átvettük az oklevelet és elhagytuk a színpadot.

A Galagonya Citerazenekar a Miskolci Nemzeti Színház színpadán. Fotó: Szenttamási István Tamás, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati és Közművelődési Intézet.

Galagonya citerazenekar. Fotó: Szenttamási István Tamás

Összepakoltunk, majd hazaindultunk, én pedig visszatértem a kollégiumba. Fantasztikus este volt, mindenki jól érezte magát, és felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. A többség először szerepelt színházban, de reméljük, hogy nem utoljára. Akinek még nem volt része hasonlóban, annak azt kívánom, hogy egyszer tapasztalja meg, mert szinte leírhatalan érzés. Bízunk benne, hogy 3 év múlva újra eljutunk a Miskolci Nemzeti Színházba.

Beküldte: Szabolcs, 2010.05.14. 21:47   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

Hozzászólások Új hozzászólás írása

Reni
2010.05.14. 22:05 Ip cím naplózva

RENI


Fincsi Hambi volt

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0893547

Eddigi látogatóink száma:

0054479

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Gina
Gina
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Megint apa műve
Megint apa műve
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Gina és Tamás
Gina és Tamás
Album:Jubileumi műsor

Kép: Kivonulás
Kivonulás
Album:Jubileumi műsor

Kép: Dorombos kezdés
Dorombos kezdés
Album:Jubileumi műsor

Kép: Csaba
Csaba
Album:Az új csoport

Kép: Várunk
Várunk
Album:Szent István nap

Kép: Pickwick
Pickwick
Album:Énke és a többiek