Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Tiszakécskei emlékek...
Hír megosztásaTiszakécskén versenyeztünk...

Még több kép az útról

Útközben is akadt látnivaló...

2009. május 16-án borongós napra ébredtünk, de ennek ellenére jókedvűen indultunk el Bács-Kiskun megyébe, Tiszakécskére. Igaz, 8 órakor nem sikerült elindulnunk, ennek ellenére viszonylag korán, délben megérdekeztünk az Arany János Művelődési Házba.

 

Miután kipakoltuk a hangszereinket, a várakozásé volt a főszerep, hiszen a műsor csak 3 órakor kezdődött. Hamarosan megkaptuk a sorrendet, amelyből kiderült, hogy a 24 együttes közül tizenkettedikként fogunk színpadra kerülni. Hangolás után beállítottuk a mikrofonokat a színpadon, és egy rövid próbát is tartottunk, hogy élesben minden a lehető legjobban sikerüljön.

Színpadra kerülésünket feszült várakozás előzte meg, amit a többi csoport műsorának meghallgatásával, valamint viccelődéssel töltöttünk el.

 

Még több kép az útról

Műsor közben, a szinpadon...

Fél öt körül sietve kellett felrohannunk a színpadra, mivel pár együttes kiesése miatt előrébb kerültünk, de erről sajnos minket nem tájékoztattak. Szerencsére nem késtünk el. Elkezdtünk a műsort, amit a szakértő zsűri érdeklődve fogadott, mivel nem a megszokott stílust vélték felfedezni dalainkban. 8 perc volt a műsorunk, amely alatt mindenki fantasztikusan érezte magát a színpadon.

 

Ismét várakozás következett, majd fél 7-kor végre elkezdődött az eredményhirdetés. Nem tudtuk, hogy vajon a zsűri hogyan fogja értékelni a többiektől eltérő stílust. Kérdésünkre hamarosan választ is kaptunk: a kazincbarcikai Galagonya Citerazenekar Kiemelt Nívódíjat kapott, amely a találkozó legmagasabb elérhető díjazása volt. Megilletődésünk azonban ekkor még korán sem ért véget, ugyanis nagy meglepetésünkre a zenekar a Különdíjat is megkapta a zsűri értékelése alapján, amely egy 25 000 Ft értékű nyári táborozási utalványt tartalmazott. Örömünk határtalan volt, büszkék voltunk az elért eredményekre.

 

Még több kép az útról

A Tiszaparton...

A zenekarok értékelésére már a Móricz Zsigmond Kollégiumban került sor, amely egyben a szállásunk helyszíne is volt. Egy gyorsbüfés vacsora után János részt vett az értékelésen, a csoport tagjaival a sofőr kedvességének köszönhetően ellátogattunk a Tisza partra, ahol felejthetetlen perceket töltöttünk. Visszatérve elfoglaltuk a szállásunkat, majd ezután János megosztotta velünk az elhangzottakat. Büszkék voltunk, és kellőképpen megünnepeltük az elért eredményeket.

 

A társalgóban meghallgathattuk Kovács László virtuóz kobozjátékát, majd pedig egy moldvai táncház következett, amelyben a zenekar szinte összes tagja részt vett. Miután kellőképpen elfáradtunk, a mezőtúri és a perbáli együttesek közös rögtönzött műsora következett. Ez a nap az ünneplésről szólt, ezért senkinek sem volt kedve aludni. Este 1 óra után mi is kedveskedtünk egy rövid műsorral, amelyet a jelenlévők érdeklődve hallgattak végig. 4 óra környékén tértünk nyugovóra, de nehezen jött álom a szemünkre.

 

A reggeli ébredés nehézkes volt, de 7 órakor már mindenki talpon volt. 8 órakor indultunk haza napsütéses időben. Minden rendben zajlott, fél 1-re értünk haza.

 

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak, büszkék vagyunk az elért eredményekre valamint arra, hogy a kazincbarcikai Galagonya Citerazenekar tagjai lehetünk.

Reméljük, hogy továbbra is lehetőségünk nyílik ilyen szép eredményeket elérnünk és méltán lesz ránk büszke Kazincbarcika városa...

 

Beküldte: Szabolcs, 2009.06.29. 15:48   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0761173

Eddigi látogatóink száma:

0037344

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Ilyet is kaptam
Ilyet is kaptam
Album:Esküvőm

Kép: Kisördögök közt...
Kisördögök közt...
Album:Jubileumi műsor

Kép: Betti
Betti
Album:Az új csoport

Kép: Gyakorlás
Gyakorlás
Album:Az új csoport

Kép: repülő napon
repülő napon
Album:Énke és a többiek

Kép: Tardona patak
Tardona patak
Album:Áradás Barckán

Kép: A nagy fehér..
A nagy fehér..
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Szülinap
Szülinap
Album:Énke és a többiek

Idézetek

Hirdetés