Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Frida és Zoli esküvőjén jártunk...
Hír megosztása2010. június 26-a nagy nap volt Frida és Zoli életében. Összeházasodtak és ezzel együtt hivatalosan is összekötötték az életüket. A Galagonya citerazenekar pedig meghívást kapott e jeles eseményre.
Az ifjú pár a házasságkötő terem bejáratánál.

A 2010-es év a zenekar sikerei miatt jól kezdődött. Hatalmas öröm volt, amikor Frida bejelentette, hogy gyermeket vár. Ő lesz a Galagonya citerazenekar második citerás babája, és már nagyon várjuk érkezését. Frida és Zoli úgy gondolták, hogy a nyáron a régóta tervezett esküvőjüket is megtartják, amire előzetes ígéretüket betartva minden zenekari tagot meghívtak.

A jeles alkalomra 2010. június 26-án került sor. Fél öt helyett 15 perc csúszással kezdődött meg a polgári esküvő a kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében. Az anyakönyvvezető által lerövidített beszéd után szem és fültanúi lehettünk a boldogító igenek kimondásának, és ezzel elkezdődött Frida és Zoli hivatalosan is közös élete.

A templom előtt.

Ezek után átmentünk a Szent Család tiszteletére épített templomba, ahol Isten színe előtt is fogadalmat tettek. A templomi esküvő befejeztével fogadták a násznép gratulációját, mi pedig sietve mentünk el a próbatermünkbe, hogy elvigyük a citerákat a lagzi helyszínére. A menyasszony és vőlegény kérésére kedveskedtünk egy kis műsorral, hogy megteremtsük a hangulatot az est további részére. A násznép egy része velünk együtt énekelte a jól ismert nótákat, így úgy gondoltuk, elértük a kívánt hatást.

A vacsora nagyon finom volt. Húslevest, főtt húst, valamint rántott húst, szilvával töltött csirkemellet, gombás májat, rizst, krumplit fogyaszthattunk. Semmiben sem szenvedtünk hiányt, kezdtük egyre jobban érezni magunkat. Az est további részében a táncé volt a főszerep.

Gyuri (Frida öccse) a bolond menyecskével.

Megcsodálhattuk a bolond menyasszony fantasztikus tánctudását és ruházatát. A menyecsketáncra is sor került, ahol felemelő pillanat volt, amikor az egész citerazenekar egyszerre táncolt Fridával. Jól szórakoztunk, kiválóan éreztük magunkat. Jókat beszélgettünk, de 3 órakor úgy döntöttünk, ideje hazatérnünk.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük szépen a meghívást, nagyon jól esett ez az egész zenekarnak. Sok boldogságot kívánunk, éljen az ifjú pár!

 

Végül pedig egy Madách Imre idézetet szeretnék megosztani veletek: „Akit párodul melléd rendelt az ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd el, légy hű mindhalálig.”

Beküldte: Szabolcs, 2010.06.28. 15:08   Kategória: [Galagonya hírek]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0807969

Eddigi látogatóink száma:

0048666

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Jubileumi park
Jubileumi park
Album:Áradás Barckán

Kép: Anyával
Anyával
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Apával
Apával
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Gina ÉS Reni
Gina ÉS Reni
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Ilyet is kaptam
Ilyet is kaptam
Album:Esküvőm

Kép: Dorombos kezdés
Dorombos kezdés
Album:Jubileumi műsor

Kép: Betti és Gina
Betti és Gina
Album:Az új csoport

Kép: A Kisördögök
A Kisördögök
Album:Jubileumi műsor

Idézetek

Hirdetés