Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Vicces képek

Nagy méret

Idézetek

Facebook

Hírek

Frida és Zoli esküvőjén jártunk...
Hír megosztása2010. június 26-a nagy nap volt Frida és Zoli életében. Összeházasodtak és ezzel együtt hivatalosan is összekötötték az életüket. A Galagonya citerazenekar pedig meghívást kapott e jeles eseményre.
Az ifjú pár a házasságkötő terem bejáratánál.

A 2010-es év a zenekar sikerei miatt jól kezdődött. Hatalmas öröm volt, amikor Frida bejelentette, hogy gyermeket vár. Ő lesz a Galagonya citerazenekar második citerás babája, és már nagyon várjuk érkezését. Frida és Zoli úgy gondolták, hogy a nyáron a régóta tervezett esküvőjüket is megtartják, amire előzetes ígéretüket betartva minden zenekari tagot meghívtak.

A jeles alkalomra 2010. június 26-án került sor. Fél öt helyett 15 perc csúszással kezdődött meg a polgári esküvő a kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében. Az anyakönyvvezető által lerövidített beszéd után szem és fültanúi lehettünk a boldogító igenek kimondásának, és ezzel elkezdődött Frida és Zoli hivatalosan is közös élete.

A templom előtt.

Ezek után átmentünk a Szent Család tiszteletére épített templomba, ahol Isten színe előtt is fogadalmat tettek. A templomi esküvő befejeztével fogadták a násznép gratulációját, mi pedig sietve mentünk el a próbatermünkbe, hogy elvigyük a citerákat a lagzi helyszínére. A menyasszony és vőlegény kérésére kedveskedtünk egy kis műsorral, hogy megteremtsük a hangulatot az est további részére. A násznép egy része velünk együtt énekelte a jól ismert nótákat, így úgy gondoltuk, elértük a kívánt hatást.

A vacsora nagyon finom volt. Húslevest, főtt húst, valamint rántott húst, szilvával töltött csirkemellet, gombás májat, rizst, krumplit fogyaszthattunk. Semmiben sem szenvedtünk hiányt, kezdtük egyre jobban érezni magunkat. Az est további részében a táncé volt a főszerep.

Gyuri (Frida öccse) a bolond menyecskével.

Megcsodálhattuk a bolond menyasszony fantasztikus tánctudását és ruházatát. A menyecsketáncra is sor került, ahol felemelő pillanat volt, amikor az egész citerazenekar egyszerre táncolt Fridával. Jól szórakoztunk, kiválóan éreztük magunkat. Jókat beszélgettünk, de 3 órakor úgy döntöttünk, ideje hazatérnünk.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük szépen a meghívást, nagyon jól esett ez az egész zenekarnak. Sok boldogságot kívánunk, éljen az ifjú pár!

 

Végül pedig egy Madách Imre idézetet szeretnék megosztani veletek: „Akit párodul melléd rendelt az ég, Becsüld meg, szorítsd meg kezét, És ha minden álmod valósággá válik, Akkor se feledd el, légy hű mindhalálig.”

Beküldte: Szabolcs, 2010.06.28. 15:08   Kategória: [Galagonya hírek]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0857363

Eddigi látogatóink száma:

0052046

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Frida
Frida
Album:Szent István nap

Kép: :)
:)
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Kis Reni
Kis Reni
Album:Jubileumi műsor

Kép: boci
boci
Album:Énke és a többiek

Kép: Mi
Mi
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Mi
Mi
Album:Esküvőm

Kép: Reni, Gina turbolyázik
Reni, Gina turbolyázik
Album:Jubileumi műsor

Kép: Tá-tá-tá...
Tá-tá-tá...
Album:Az új csoport