Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Vicces képek

Nagy méret

Idézetek

Facebook

Hírek

Karácsony és előszilveszter...
Hír megosztása2010. december 17-e a pénteki nap ellenére nem próbával, hanem egymás megajándékozásával, ünnepléssel és bulizással telt.

2010. őszén is szóba került, hogy az elmúlt évek szokásának megfelelően idén is rendezzünk-e egy olyan összejövetelt, amelynek célja egyrészről az, hogy megajándékozzuk egymást, másrészről pedig hogy egy jót bulizzunk még a 2010-es év lezárásaként, utoljára együtt.

Idén december 17-e esett a választás, hiszen ez volt az az időpont, amely nagyjából mindenkinek megfelelt. Ősz végén húztuk ki a neveket annak érdekében, hogy mindenkinek legyen elég ideje kitalálni, hogy mivel fogja az általa kiválasztott embert megajándékozni. Nagy volt a készülődés, jól bizonyítja ezt a honlapunkon beindított szavazás, amelynek keretében arra lehetett szavazni, hogy ki hol tart az ajándékvásárlás menetében.

Egészségünkre!

Egészségünkre!

Tici ajándékoz...

Tici ajándékoz...

Hamarosan eljött a december 17-ei péntek, amit már minden csoporttag előszeretettel várt, hiszen senki sem tudta, ki kit húzott, mindenki kíváncsi volt. 6 órára bementünk egy páran, hiszen még elő kellett készíteni a termet, széthúzni az asztalokat, beüzemelni a Gináék által hozott csokiszökőkutat, elkészíteni a szendvicseket, és így tovább. Fél 7-re mindenki megérkezett szinte. 3 ember viszont idén hiányzott. Tavaly még csak ketten voltak, de 2010. november 29-én megszületett Vas Laura, Frida és Zoli kislánya, aki a Galagonya citerazenekar második citerás babája, Darvas Kitti után. Ők érthető okok miatt nem tudtak eljönni, de reméljük, jövőre őket is láthatjuk majd.

Kata hógömbje

Kata hógömbje

Jelen volt viszont a csoport tagjai közül Eszter, Misi, Kata, János, Reni, Tici, Gina, KisReni és a régi-új tagunk, Hajni, valamint én. Továbbá Kata párja, Gabi, Reni párja, Misi, Tici párja, Robi, valamint Gina párja, Tamás. Így 14-en töltöttük tehát együtt ezt az estét.

Hamarosan elkezdtük az ajándékozást, így az ajándék mellett az is kiderült természetesen, hogy ki kit húzott. A lényeg az volt, hogy egy rövid jellemzést kellett adni a másik személyről, aki jó esetben kitalálta, hogy róla van szó. Reni Hajnit, Hajni Misit, Misi Ticit, Tici Ginát, Gina Esztert, Eszter Katát, Kata KisRenit, KisReni pedig Renit húzta. Már cska két ember maradt ki, így kiderült, hogy János engem, Én pedig a tavalyi évhez hasonlóan Jánost húztam. Frappáns, egyedi, ötletes ajándékokban nem volt hiány, nagy volt az öröm és boldogság, jó volt a hangulat. A tagok által vitt CD-ket hallgattuk, beszélgettünk, kínáltuk egymást az általunk vitt süteményekből, egyéb finomságokból. Ahogy haladtunk előre is időben, úgy oldódott fel mindenki, táncoltunk, szórakoztunk, jól éreztük magukat. Sajnos Misinek és nekem korábban el kellett jönnünk, hiszen mindkettőnk előtt nehéz feladat állt kedden. Misi államvizsgázott, én pedig egy fontos tárgyból vizsgáztam, így ki kellett magunkat pihenni, hogy az utolsó napokat még tanulással tölthessük. Mint utóbb kiderül, szerencsére mindketten sikerrel vettük az elénk tornyosuló akadályokat.

Buliii...!

Buliii...!

A buli fél 1 körül ért véget, rajtunk kívül mindenki végig maradt. A hangulat a tetőfokára hágott, sokat táncoltak, buliztak, jól érezték magukat a kiváló zenéknek, valamint a kellemes hangulatnak köszönhetően. Másnap délután Gina, KisReni és János felmentek a próbatermünkbe és „romeltakarítást” végeztek, így nekik köszönhetően most már minden úgy néz ki, ahogyan alapjában véve szokott.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiváló hangulatban telt a most már hagyományosnak mondható összejövetelünk, reméljük, jó szokásunk az elkövetkezendő években is megmarad.

Beküldte: Szabolcs, 2010.12.26. 18:50   Kategória: [Galagonya hírek]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0857349

Eddigi látogatóink száma:

0052046

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Ellenőrzés
Ellenőrzés
Album:Az új csoport

Kép: Gyertek,menjünk...
Gyertek,menjünk...
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Ott repül..
Ott repül..
Album:Szent István nap

Kép: Kocsonya fesztivál
Kocsonya fesztivál
Album:Énke és a többiek

Kép: Kis Reni
Kis Reni
Album:Jubileumi műsor

Kép: Fáklyafüst Versmondó Kör
Fáklyafüst Versmondó Kör
Album:Jubileumi műsor

Kép: Alszom
Alszom
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: A család
A család
Album:Kitti-az első citerás baba