Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Borvacsorán zenéltünk
Hír megosztása2011. április 8-án Kazincbarcikán, az Ambrózia Étteremben vehettünk részt egy nagyszerű hangulatú és kiválóan megszervezett borvacsorán.
Gina

Gina

Reni

Reni2011. tavaszán különleges felkérést kaptunk. Megkértek minket, hogy az április 8-án, a kazincbarcikai Ambrózia Étteremben megtartandó borvacsorán szerepeljünk. Izgatottak voltunk, hiszen korábban soha nem szerepeltünk hasonló rendezvényen. Az étterem a „Varietas delectat”- A változatosság gyönyörködtet!- gondolatának jegyében étlapukra vette a gasztro- és borkultúrát, és ennek apropóján rendezte meg az 5 fogásos borvacsorát.

Műsor közben...

Műsor közben...

Az említett napon Eszter kivételével már 6 órára megérkeztünk a helyszínre, hiszen megfelelően elő kellett készülnünk.

Tici

Tici

Két tesó

Két tesó


Kipakoltuk a hangszereket, a mikrofonokat, majd háromnegyed 7 körül elkezdtük a műsorunkat, egyfajta vendégcsalogatóként. Kezdetnek 2 számot játszottunk, amit az addig megérkezett vendégek szívesen hallgattak végig. A vacsorán a főszerepet a hal- és vadétel-különlegességek mellett a zamatos szekszárdi borok kapták, melyeket az est házigazdája, a Sebestyén pincészet ifjú borásza, Sebestyén Csaba mutatott be. Minden egyes fogás kiszolgálása közben, a különböző borok ismertetése után eljátszottunk 1-1 számot és így telt el az este.
Különleges borokat ismerhettünk meg. Bemutatásra került többek közt a Sebestyén Cserszegi Fűszeres (2009), a Sebestyén Rosé Cuvée (2010), a Sebestyén Bikavér (2006), a Sebestyén Görögszói Merlot (2008) és a Sebestyén Grádus Cuvée (2006).

Kata

Kata

János

János

A borok mellett természetesen az ételek is különlegesek voltak: az üdvözlő fogás kakukkfüves fácánpástétom vajas dézsában zöldségcsírával, a hideg előétel konfitált vöröstonhalfilé füstölt Maldon sóval, paradicsomtartárral, angol zelleres friss salátával, az első főétel fűszeres vaddisznóhús-pogácsa vargányával és velővel felülsütve pirított káposztás szalvétagombóccal, a második főétel tűzdelt szarvascomb vörösboros levével, erdei gyümölcsökkel, sütőtökös polentafelfújttal, mandulás burgonyaropogóssal, a desszert pedig feketecsokoládé-desszert málnahabbal volt.
Miután eljátszottuk mindegyik számunkat, megteremtve ezzel a megfelelő és kellemes hangulatot a vendégek szórakozásához, természetesen mi is elfogyaszthattuk az ételeket és egyben megállapíthattuk azt is, hogy valóban különleges volt a menü.

Dorombozunk...

Dorombozunk...

Nagyszerűen éreztük magunkat, reméljük, a vendégeknek is kellemes perceket szereztünk. Bízunk benne, hogy az elkövetkező borvacsorákra is meghívást kapunk és hasonlóan jól fognak sikerülni, mint az idei.

Beküldte: Szabolcs, 2011.04.22. 13:36   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0807991

Eddigi látogatóink száma:

0048667

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Gina
Gina
Album:Jubileumi műsor

Kép: Help...
Help...
Album:Az új csoport

Kép: Kata
Kata
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Frida
Frida
Album:Kedvenc képek

Kép: De fini...
De fini...
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Én
Én
Album:Jubileumi műsor

Kép: Emléklap átadás
Emléklap átadás
Album:Jubileumi műsor

Kép: Megint
Megint
Album:Én és akiket szeretek

Idézetek

Hirdetés