Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Május elseje Kazincbarcikán...
Hír megosztása2011. május 1-én Kazincbarcikán szerepeltünk. A rossz idő ellenére rengetegen kilátogattak a Csónakázó-tó szomszédságában megrendezett eseményre.

2011. április elején kaptuk a hírt, hogy idén május 1-én városunkban léphetünk fel. Nehezen sikerült összeegyeztetni, hogy elvállalhassuk a fellépést, de végül sikerrel jártunk, csupán Kata hiányzott a csoportból.

Reni

Reni

2011. május 1-e vasárnapra esett, ezért a Munka Ünnepe mellett az édesanyákat is ezen a napon ünnepelhettük. Ez az a nap, amikor minden évben megköszönhetjük édesanyáinknak, hogy világra hozott minket, valamint hogy évről évre, hónapról hónapra, napról napra foglalkozik velünk. Úgy gondolom, nagy jelentőséggel bír ez a nap, ugyanis minden anyuka megérdemli, hogy ezen a napon rájuk figyeljünk.

A Majálist idén is a Csónakázó-tó melletti hatalmas parkban tartották meg. A szervezőknek köszönhetően rengeteg program várta a kilátogatókat, akik a kicsit borongós, hűvös idő ellenére nagy számban jelentek meg. Lehetett ajándékokat, ételt, italt és miegymást vásárolni. A gyerekeknek lehetőségük volt arcfestésre, lovaglásra.
A Galagonya citerazenekar az előzetes program alapján 4 órára volt kiírva. Az előttünk fellépő Maksa Zoltán színvonalas produkcióját korábban befejezte, így bepakolás után el is kezdhettük műsorunkat. Az előre megbeszélt 15 perc helyett 25 percet játszottunk, így rögtönöznünk kellett, a színpadon kellett kitalálnunk, hogy mit is fogunk játszani. Így talán a fellépés is izgalmas volt, véleményem szerint mindenki élvezte. A közönség soraiban játék közben rengeteg ismerőst fedezhettünk fel. Közeli és távoli rokonok, volt általános iskolai tanáraink is érdeklődve hallgatták meg műsorunkat. Hatalmas tapssal jutalmazták azon erőfeszítéseinket, hogy a délután, valamint az est további részéhez megteremtsük a hangulatot. Ez minden bizonnyal sikerült is, fellépés után ugyanis rengeteg gratulációt kaptunk.

Galagonya Citerazenekar

Egyenpólóban a színpadon a Galagonyák

A Galagonya citerazenekar után fellépett még a Megasztár válogatójából megismert Vígh Zoltán, valamint a nap csúcspontjaként legújabb slágereivel a Megasztár 4 győztese, Király Viktor is.

Bízunk benne, hogy jó hangulatban telt minden egyes kilátogató számára az idei Majális is, reméljük, hogy jövőre újra meghívást kapunk, hiszen ilyen közönségnek mindig öröm játszani.

Beküldte: Szabolcs, 2011.05.13. 10:24   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0734349

Eddigi látogatóink száma:

0035344

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Galagonya
Galagonya
Album:Amatőr Gála

Kép: Siófokon
Siófokon
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Kata
Kata
Album:Jubileumi műsor

Kép: Misi
Misi
Album:Kedvenc képek

Kép: Újabb haver
Újabb haver
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Szabolcs
Szabolcs
Album:Amatőr Gála

Kép: A régi tagok között
A régi tagok között
Album:Jubileumi műsor

Kép: Szandi és Nelli
Szandi és Nelli
Album:Az új csoport

Idézetek

Hirdetés