Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Árpád Gála
Hír megosztása2011. május 21.-én Kazincbarcikán, a most 40 éves Árpád Fejedelem Tagiskola (volt Kun Béla Általános Iskola) születésnapi gálaműsorán léptünk fel.

2011. május 21 -én egy olyan fellépésre hívtak minket, amit én már nagyon vártam. Az általános iskola, amibe jártam ( és a csoportból még János, Ticike, Eszter, Szabolcs és Misi) 40 éves lett. Egy nagyon megtisztelő felkérést kaptunk az iskola vezetésétől: hogy az iskola gálaműsorán lépjünk fel. Természetesen János egyből igent mondott a felkérésre és vele együtt a csoport minden tagja. Öt perces műsort kértek tőlünk, ugyan mi ennek a sokszorosával is szívesen felkészültünk volna, de a gála sokrétűsége és hosszúsága miatt erre nem volt lehetőség.

A Galagonyák a színpadon

A Galagonyák a színpadon

Egy nappal a fellépés előtt volt a „főpróba” minden rendben ment, ekkor még nem gondoltuk hogy a holnap meglepetést tartogat még a számunkra. De a fellépés napján délelőtt János hívott, hogy baj van: nem mi kezdünk 4-kor, ahogy tudtuk, hanem csak a szünet után kerülünk sorra, így Szabolcs nem tud velünk fellépni, mert neki 5 -kor már jelenése lesz egy foci meccsen. Így az utolsó pillanatban változtatnunk kellett a műsoron. Végül úgy döntöttünk hogy egy Al-Dunai székely csokorral lépünk fel. Szabolcs szólamát Gina vállalta magára, emiatt neki kicsivel több izgulni valója akadt.

A szünetben mentünk le a színházterembe a színpadi beállásra, bepakolták nekünk az asztalokat, beállították a mikrofonokat és a hangosítást. Ekkor már mindannyian nagyon izgultunk... és akkor elhúzták a függönyt mi pedig elkezdhettük műsorunkat. Sajnos a reflektorok miatt én személy szerint szinte semmit se láttam a nézőtérből de még így is nagyon élveztem.

Eszter

Eszter

Reni

Reni

A csokor végén tapssal jutalmazták a műsorunkat aminek mi mindig nagyon örülünk. A fellépés után felmentünk a próbaterembe, átöltöztünk az egyen pólóinkba és vártuk a műsor végét -mert hivatalosak voltunk a gála utáni állófogadásra.

Az Egressy előterében voltak az asztalok szépen megterítve, héliumos lufikkal és konfettivel díszítve. Kaptunk 1-1 pohár pezsgőt és izgatottan vártuk hogy mi fog történni. Előttünk állt az iskola jelenlegi és régi igazgatója, körben pedig a már nyugdíjas és a jelenlegi tanári kar. Köszöntő beszédet mondott többek Klimon István alpolgármester, aki maga is árpádos diák volt, Pellesné Dombovári Erika igazgató helyettes, a tagiskola jelenlegi igazgatója, valamint Danada János címeres igazgató, aki 35 évig vezette az intézményt.

Megköszönték a gála lebonyolítását, az iskola egykori és jelenlegi pedagógusainak, alkalmazottainak a munkáját, méltatták azokat a volt árpádos diákokat, akik öregbítették a város és az iskola hírnevét az eltelt 40 év alatt.

1-1 szál rózsával köszöntötték az iskolával egy idős dolgozókat is (szerintem ennek a hölgyek nem örültek annyira...).
Ajándékot kaptunk mi is, a csoport árpádos fiú tagjai egy üveg, az iskola képével egyedileg címkézett bort és egy évkönyvet kaptak az iskola elmúlt 40 évéről, a lányok pedig bonbont kaptak az évkönyv mellé. Ezután következett a beszélgetés a régi tanárokkal és természetesen a hidegtálak majszolása. Minden nagyon finom volt :)
Nagyon jól éreztük magunkat, remélem az 50. évfordulóra is hivatalosak leszünk.

Beküldte: Reni, 2011.05.24. 13:55   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0807968

Eddigi látogatóink száma:

0048666

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Mosoly
Mosoly
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Közösen pengetünk...
Közösen pengetünk...
Album:Az új csoport

Kép: Szabolcs
Szabolcs
Album:Jubileumi műsor

Kép: melegben
melegben
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Dia
Dia
Album:Jubileumi műsor

Kép: mi
mi
Album:Énke és a többiek

Kép: Karcsi bácsi
Karcsi bácsi
Album:Jubileumi műsor

Kép: Balázs
Balázs
Album:Az új csoport

Idézetek

Hirdetés