Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Molnárkalács Fesztivál Borsodnádasd, 2011
Hír megosztása2011. július 2-án, ahogyan az elmúlt 2 évben is, idén is felléphettünk a borsodi városban, Borsodnádasdon, a Molnárkalács Fesztivál keretében.
Szabolcs gardonozik. Ez is ritka... :)

Szabolcs

Június elején kaptuk a hírt, hogy valószínűleg ismét felléphetünk a Borsodnádasdon megrendezendő Molnárkalács Fesztiválon. Talán én örültem a legjobban a hírnek, ugyanis a párom és családja Borsodnádasdon él, ezért várható volt, hogy a tavalyi csekély létszámhoz képest idén sokkal többen fogják megtekinteni a műsorunkat.
Hamar eljött július 2-a. A város honlapján meg lehetett tekinteni a műsortervezetet, amelyből kiderült, hogy délután 5 órakor fogunk színpadra kerülni. Sajnos Barcikán szinte egész nap rettenetesen rossz és hideg idő volt, emiatt kicsit elkeseredtünk. Fél 4-kor, szakadó esőben indultunk el. Putnok előtt jégeső is esett, szerencsére csak azelőtt, mielőtt mi odaértünk, de az árkokban lévő jég arról tanúskodott, hogy nem sokkal kerültük el. Az út hátralevő részén csepergett ugyan az eső, de mire Borsodnádasdra értünk, kisütött a nap. Gyorsan lepakoltunk az iskolában, majd János átnézte a hangszereket. Előttünk az ózdi tánccsoport lépett fel, és láttuk, hogy elég sok néző van.

A Galagonya Citerazenekar a borsodnádasdi Molnárkalács Fesztiválon

A Galagonya Citerazenekar a borsodnádasdi Molnárkalács Fesztiválon

Műsoruk után siettünk, hogy a szükséges beállításokat minél hamarabb elvégezhessük és elkezdhessük műsorunkat. Végül negyed 6-kor vágtunk bele fél órás műsorunkba.
Az első dalban gardonon kellett játszanom, de most nem zavart meg semmi, ezért tökéletesen, hiba nélkül lejátszottam. A párom mellett nagymamája, barátnői, anyukája, a szomszédok, közeli és távoli ismerősei is jelen voltak, akik már a fellépést megelőző napokban tudták, hogy fel fogunk lépni a Fesztiválon, ezért akik csak tehették, kilátogattak.

Csápoló nézőnk is akadt...

Walter Matthau... :)

Szabolcs és párja, Zsófi

Szabolcs és párja, Zsófi

Nyílván a zenekar tagjai közül ez nekem okozta a legnagyobb örömöt, de szerintem a többiek is örültek, hogy idén többen hallgatják és nézik a műsorunkat, mint a tavalyi évben.
Jól sikerült fellépés volt, amely után összepakoltunk, bepakoltunk a buszba, majd az iskolában fogyasztottunk pogácsát, valamint ittunk üdítőt. Ezek után útjaink egy kis időre külön váltak, mivel én Zsófival voltam, szétnéztünk, bemutatott olyan embereknek, akiket ez idáig még nem ismertem. Szerencsére mindenkinek tetszett a műsorunk, hiszen sokan gratuláltak a színvonalas és szórakoztató produkciónkhoz. A napot egy felejthetetlen dodgemezéssel zártuk le, amely mindenkit mosolyra fakasztott. Mivel a busz Borsodnádasdról jött el értünk Barcikára és ugyanezzel is mentünk haza, Zsófi is velünk tartott, hogy legalább még annyi időre is együtt lehessünk, mielőtt elmegy 2 hétre dolgozni a Dunántúlra. Este 8 körül értünk haza, kipakolás után következett a fájó búcsú, hiszen ilyen sok időt még sohasem voltunk távol egymástól. Szerencsére 2 hét múlva utazunk a Balatonra, így most már mindketten a napokat számoljuk.

Egy másik csápoló... :)

Egy másik csápoló... :)

Összességében nagyszerű, izgalmakban gazdag fellépésen vagyunk túl, amelyen sajnos csak hatan voltunk, Reni, Eszter és Kata ugyanis egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak velünk utazni. Talán majd jövőre, bízzunk benne, hogy teljes létszámmal képviseltetni fogjuk magunkat Borsodnádasdon.

Beküldte: Szabolcs, 2011.07.11. 21:16   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0786455

Eddigi látogatóink száma:

0047051

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Végre szinpadon
Végre szinpadon
Album:Szent István nap

Kép: Raktári feeling
Raktári feeling
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Edina
Edina
Album:Jubileumi műsor

Kép: Fellépés
Fellépés
Album:Énke és a többiek

Kép: Reni
Reni
Album:Jubileumi műsor

Kép: Újabb haver
Újabb haver
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Khmm....
Khmm....
Album:Jubileumi műsor

Kép: Gina
Gina
Album:Kedvenc képek

Idézetek

Hirdetés