Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Vicces képek

Nagy méret

Idézetek

Facebook

Hírek

Újra műsort adtunk a véradóknak
Hír megosztásaImmáron negyedik éve adtunk műsort az Egressy Béni Művelődési Központ klubtermében az egybegyűlt véradóknak.

Idén elég hamar, még az ősz elején kaptuk a felkérést, hogy a november 30 -án megrendezendő véradós ünnepségre ismét készüljünk egy rövid műsorral. Mi mint mindig, örömmel mondtunk igent a felkérésre.

Misi kobozon

Misi kobozon

Marcsu újra színpadon

Marcsu újra színpadon

Az ünnepség ebben az évben is hétköznapi időpontban került megrendezésre, így az ünnepelt véradók most sem láthatták teljes létszámában a Galagonya Citerazenekart. Így az ősz utolsó napján 2 tenor-, 2 prím- és 2 basszus citerás képviselte a csoportot. Köztük egy régi-új citerásunk, Tóth Mária (Marcsu, Aranyeső citerazenekar) is, akinek ez volt az első szereplése a csoporttal.

A műsor délután 3 -kor kezdődött az Egressy klubtermében. Először egy verssel köszöntötték a megjelent vendégeket, majd minket szólítottak a színpadra. Műsorunkat a „Gyertek menjünk vendégségbe...” kezdetű dallal kezdtük, melynek érdekessége az volt, hogy ez volt az első fellépés, amelyiken Gina játszott gardonon. Ezután egy lassabb dallam, a „Kerek erdő...” következett, mely a csoport szempontjából ismét különleges volt, hiszen Szabolcs távolléte miatt én játszottam a kobozon. A következő, borsodi dalcsokrunkban saját tájegységünk dalaiból szólaltattunk meg egy csokorra valót. Ebben kivételesen senki nem játszott olyan hangszeren, amilyenen még nem zenélt fellépésen. Ez nem mondható el a 20 perces előadásunkat lezáró, „Kiserdőbe szaladozva...” című moldvai dalcsokorról, ahol én ismét a koboz húrjait pengettem. :)

Gina gardonozik

Gina gardonozik

A műsor után a szervezők megköszönték, hogy ismét elfogadtuk a felkérést és dalainkkal, dalcsokrainkkal szórakoztattuk a jelenlévőket, s meghívtak minket az ünnepséget lezáró állófogadásra. Örömmel fogadtuk a meghívást, s miután felvittük és elpakoltuk a citeráinkat, a többiek visszatértek a klubterembe. Nekem egyéb elfoglaltságom miatt ki kellett hagynom a fogadást, de úgy hallottam, hogy idén is rengeteg finom étel-ital várt minket és a kitüntetett véradókat.

Örömmel láttuk, hogy idén is sikerült olyan műsort összeállítanunk a közönségnek, ami elnyerte tetszésüket és reméljük, hogy jövőre is lehetőségünk lesz repertoárunk újabb szeletét bemutatni az ünnepelt véradóknak.

Beküldte: Misi, 2011.12.06. 20:54   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0857350

Eddigi látogatóink száma:

0052046

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Dorombos kezdés
Dorombos kezdés
Album:Jubileumi műsor

Kép: Vonatozás
Vonatozás
Album:Énke és a többiek

Kép: Kata
Kata
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Hmm de finom
Hmm de finom
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Balu
Balu
Album:Az új csoport

Kép: Kisördögök
Kisördögök
Album:Jubileumi műsor

Kép: 7 hónaposan
7 hónaposan
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Újabb haver
Újabb haver
Album:Én és akiket szeretek