Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Országos minősítés Püspökladányban
Hír megosztása2012. április 14-én a püspökladányi országos minősítő versenyen a Galagonya citerazenekar fennállása során először nyert Aranypáva Nagydíjat.

2012 elején kaptuk a levelet a KÓTÁ-tól, amelyben tájékoztattak minket az évben megtartandó és általuk szervezett országos minősítő versenyekről. Mivel még Püspökladányban nem szerepeltünk, úgy döntöttünk, hogy az ott 2012. április 14-én megrendezendő versenyen fogunk részt venni, és egyben megpróbáljuk megszerezni zenekarunk fennállása során első ízben az Aranypáva Nagydíjat.

Reni

Reni

János

János

2012. április 14-e reggelén tehát izgatottan indultunk el az alföldi városba. Szerencsére mindenki velünk tartott, tulajdonképpen utoljára, hiszen Eszter úgy döntött, hogy –reméljük csak ideiglenesen- abbahagyja a zenélést. Jómagam pedig tudtam, hogy az államvizsgáim miatt egy jó ideig biztosan nem fogok tudni fellépésekre járni. Így tehát szerettük volna, hogy az utolsó teljes létszámú fellépésünk során minden a legjobban működjön, valamint hogy szép napunk legyen. Azonban az időjárás másképpen gondolta, ugyanis szinte egész nap borongós idő volt, sokszor esett az eső is.

Hamar megérkeztünk Püspökladányba, 10 órára már ott voltunk, hiszen a hangolás ilyen időjárási körülmények között még nehezebb, valamint az ottani körülményeket sem ismertük, így a biztosra mentünk. Korai érkezésünknek köszönhetően egy rövid színpadi próbára, valamint a szükséges beállítások megvalósítására is maradt időnk. Rengeteg fellépő volt, lelkes kis csapatunk pedig az első rész vége felé került színpadra. A Borsodi összeállításunk mellett a „Piros, piros…” című moldvai csokrunkat adtuk elő. A közönség hatalmas tapssal jutalmazta erőfeszítésünket, reméltük, produkciónkkal a szakmai zsűrit is meggyőztük.

Az Aranypáva Nagydíjas Galagonya Citerazenekar

Az Aranypáva Nagydíjas Galagonya Citerazenekar

Az eredményhirdetésig hátralévő időt otthonról hozott ebédeink elfogyasztásával, beszélgetéssel, valamint a második rész megtekintésével és meghallgatással töltöttük el. Ha esetleg valaki mégis unatkozott eközben, az vagy olvasott vagy tanult valamit. Az eredmény kihirdetésére az előzetes várakozásokkal ellentétben este fél 7-kor került sor. Hamarosan kiderült, hogy a püspökladányi országos minősítő versenyen Arany minősítést értünk el, továbbá Aranypáva Díjat kaptunk, valamint a zenekar fennállása során először nyertünk Aranypáva Nagydíjat. Örömünk szinte határtalan volt, nagyon boldogok voltunk. János kért egy rövid értékelést a szakmai zsűritől, hogy az esetleges hibáinkat kijavíthassuk, majd elindultunk hazafelé. 10 körül értünk Miskolcra, ahol elváltak útjaink, kiszálltam az egyetemen, hiszen államvizsgáim miatt a kollégiumban tanultam. A többiek fél 11-kor érkeztek meg Barcikára, ahol kipakolták a hangszereket, ruhákat, majd hazatértek.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy az időjárás ellenére egy nagyszerű napot zártunk. Többszörösen is elértük kitűzött céljainkat. Egyrészt elnyertük a közönség tetszését, másrészt pedig megszereztük fennállásunk első Aranypáva Nagydíját, második Aranypáva díját és Arany minősítését. Reméljük, hogy nem az utolsó Nagydíjunkat, mi minden esetre azon leszünk és vagyunk, hogy továbbra is sikeresek legyünk.


Kapcsolódó videók:
Beküldte: Szabolcs, 2012.04.18. 09:44   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0843479

Eddigi látogatóink száma:

0051253

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Felálltam
Felálltam
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Barátnőmmel
Barátnőmmel
Album:Esküvőm

Kép: Jubileumi zenekar
Jubileumi zenekar
Album:Jubileumi műsor

Kép: Úton...
Úton...
Album:Szent István nap

Kép: Tici, Tamás és Gina
Tici, Tamás és Gina
Album:Amatőr Gála

Kép: Tenorosok
Tenorosok
Album:Amatőr Gála

Kép: Jubileumi park
Jubileumi park
Album:Áradás Barckán

Kép: szem
szem
Album:Énke és a többiek

Idézetek

Hirdetés