Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Városi Gyermek Ki-Mit-Tud?
Hír megosztásaA Kisördögök újabb győzelemmel dicsekedhetnek, reméljük a jövőben is szép sikereik lesznek és folytatják a Kazincbarcikai Citerazenei Műhely hagyományait.

Azt hiszem elmondhatom, hogy a tavalyinál keményebb felkészülés előzte meg a Kisördögök csapatának idei, városi Gyermek Ki-Mit-Tud? – os szereplését, de megérte. A rendezvény előtti egy hónapban komoly munka, felkészülés folyt a próbákon.

A Kisördögök az elődöntőn

A Kisördögök az elődöntőn

Mindig kihívást jelent egy új dalcsokorral való fellépés, de ami ennél is nehezebb, hogy a csoport kellően begyakorolja ahhoz, hogy vezető nélkül is színvonalas produkciót tudjon nyújtani. Főképpen erre fektettük a hangsúlyt kis citerásaink esetében.

Emi gardonozik

Emi gardonozik

Ádám

Ádám

Emellett nagyon figyeltünk az átkötésekre, az egyszerre való dalkezdésekre, a pontatlanságok kijavítására, a szólóénekekre és nem utolsó sorban Emi gardon játékára, ugyanis legújabb csokrukban Emi a basszuscitera mellett gardonra is átlép. Kicsit talán szigorúak voltunk a „kicsikkel”, de egy versenyre való felkészülés alapja a komolyság.

A Ki-Mit-Tud? elődöntője előtti utolsó próbán János egységes fellépőruhával, a kékfestővel jutalmazta a kis csoport erőfeszítéseit. A lányok nagyon örültek a ruhának, hiszen egy csoport életében az egyforma viselet mutatja azt, hogy ők egy zenekarhoz tartoznak és ezt ők kiérdemelték. Ennek az örömnek és feltöltődésnek, meg a jól sikerült műsornak köszönhetően sikeresen vették az első akadályt, bejutottak a döntőbe.

Előre tudtuk, hogy János sajnos nem tud a döntőn a csoport mellett lenni egyetemi tanulmányai miatt, így Kis Reni és én lettünk a „kis vezetők”.

A két kisfőnök :)

A két "kisfőnök"

Nagy felelősség hárult ránk, hiszen nekünk kellett a gyerekeket felkészíteni, az asztalokat a megfelelő helyre rendezni és a mikrofonokat kellően beállítani. A műsor ideje alatt a színpad oldalánál figyeltük őket, és bevallom én sokkal jobban izgultam mint ők. :)

Balu

Balu

Betti

Betti

A döntőn Marysol és kis Bogi nem tudtak jelen lenni egy másik szereplés miatt, ami még külön megnehezítette a csoport dolgát.

Fantasztikusan sikerült a produkció, amit a zsűri Különdíjjal jutalmazott.

Az eredményhirdetés után beszéltünk Kassai Imrével, a zsűri egyik tagjával, aki nagyon megdicsérte a csoportot és további sok sikert kívánt nekik.

A Ki-Mit-Tud?-ot követő próbán természetesen az édességek szétosztása sem maradt el, sőt János és Kis Reni teát főzött a nyertes Kisördögöknek.

Reméljük további szép sikereket fognak elérni és egyre jobb produkciókkal fogják elkápráztatni a közönséget. Gratulálunk nekik, megérdemelték a különdíjat és a ruhát!

Beküldte: Gina, 2012.04.28. 23:06   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0843474

Eddigi látogatóink száma:

0051253

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Mi
Mi
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Anita
Anita
Album:Jubileumi műsor

Kép: EBT, Berente
EBT, Berente
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Jubileumi park
Jubileumi park
Album:Áradás Barckán

Kép: Tenorosaink
Tenorosaink
Album:Jubileumi műsor

Kép: mi
mi
Album:Énke és a többiek

Kép: Méltatás közben
Méltatás közben
Album:BarcikArt díj

Kép: Köszönet és taps
Köszönet és taps
Album:Jubileumi műsor

Idézetek

Hirdetés