Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

V. Molnárkalács Fesztivál, Borsodnádasd
Hír megosztása2012. július 14-én, ahogyan az elmúlt 3 évben is, idén is felléphettünk a borsodi városban, Borsodnádasdon, a Molnárkalács Fesztivál keretében.

Június elején kaptuk a hírt, hogy valószínűleg ismét felléphetünk a Borsodnádasdon megrendezendő Molnárkalács Fesztiválon.

Hamar eljött július 14-e. A város honlapján meg lehetett tekinteni a műsortervezetet, amelyből kiderült, hogy délben fogunk színpadra kerülni. Fél 10-kor még Barcikán tudtuk meg, hogy János sajnos nem tud velünk tartani, ami miatt mindenki elkeseredett. Engem bízott meg azzal, hogy a helyszínen minden a legnagyobb rendben menjen, és miután átalakítottuk a műsorunkat, negyed 11-kor elindultunk Bakos Tamás autóbuszvezetővel, aki eljött a csoportért Borsodnádasdról.

A csoport a színpadon

A csoport a Molnárkalács fesztivál színpadán

Fél 12 előtt megérkeztünk, majd gyorsan lepakoltunk az iskolában. Előttünk egy énekes szintetizátoros produkció volt a színpadon és már ekkor láttuk, hogy elég sok néző van. Műsoruk közben siettünk, hogy a szükséges beállításokat minél hamarabb elvégezhessük és elkezdhessük műsorunkat. Végül negyed 1-kor vágtunk bele közel fél órás műsorunkba. A párom Zsófi mellett nagymamája, rokonai és ismerősei is jelen voltak, akik már a fellépést megelőző napokban tudták, hogy fel fogunk lépni a Fesztiválon, ezért akik csak tehették, kilátogattak. Nyílván a zenekar tagjai közül ez nekem okozta a legnagyobb örömöt, de szerintem a többiek is örültek, hogy idén többen hallgatják és nézik a műsorunkat, mint a tavalyi évben.

A lányainkVastag csabával

A lányaink Vastag Csabával

Marcsu, Gina és Zsófi

Marcsu, Gina és Zsófi

Jól sikerült fellépés volt, amely után összepakoltunk, majd az iskolában ittunk üdítőt pihenésképpen. Ezek után a zenekar hölgy tagjainak többsége és Zsófi a „kulisszák” mögött közös képeket készítettek Vastag Csabával, aki szinte közvetlenül utánunk lépett színpadra. Műsora közben megebédeltünk. Szerencsére mindenkinek tetszett a műsorunk, hiszen sokan gratuláltak a színvonalas és szórakoztató produkciónkhoz. A nap további részében a kilátogató több mint 2000 ember megtekinthette és meghallgathatta többek között Tóth Vera és Király Viktor műsorát is, majd a napot egy színvonalas tűzijáték zárta le. Mi azonban már 3 órakor visszaindultunk Barcikára, hiszen aznap délután és este egyéb elfoglaltságaink is voltak. 4 óra előtt megérkeztünk, kipakoltunk és élménybeszámolót tartottunk Jánosnak, majd mindenki hazatért otthonába.

Összességében nagyszerű, izgalmakban gazdag fellépésen vagyunk túl, amelyen sajnos csak heten voltunk, János mellett Tici sem tudott velünk utazni. Talán majd jövőre, bízzunk benne, hogy teljes létszámmal képviseltetni fogjuk magunkat Borsodnádasdon.

Beküldte: Szabolcs, 2012.08.07. 20:29   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0734016

Eddigi látogatóink száma:

0035338

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: bicón
bicón
Album:Énke és a többiek

Kép: Beszabadultam
Beszabadultam
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Játékgépezve
Játékgépezve
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Én
Én
Album:Énke és a többiek

Kép: kisReni
kisReni
Album:Kedvenc képek

Kép: Kata
Kata
Album:Kedvenc képek

Kép: EBT, Berente
EBT, Berente
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Edina
Edina
Album:Jubileumi műsor

Idézetek

Hirdetés