Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Első fellépésünk Jósvafőn...
Hír megosztása2012. július 28-án Jósvafőn, az észak-borsodi, gyönyörű környezetben elterülő településen, a falunap keretében léphettünk fel.

Június végén meghívást kaptunk Jósvafőről, Magyarország északkeleti szegletében Borsod-Abaúj-Zemplén megye szlovákiai határszélén a Jósva, Kecső, Tohonya patakok összefolyásánál, az egykori Gömör-Tornai-karszt, erdő borította sziklás helyoldalai közötti, völgyben megbúvó, festői környezetű településről. A meghívásra természetesen rögtön igent mondtunk, hiszen itt még sohasem léptünk fel.

A Galagonyák a színpadon

A Galagonyák a színpadon

2012. július 28-án már 6 órára megérkezett a busz, melyet ezúttal Kónya Gyuri bácsi vezetett Tardonáról. Hamar el is indultunk, miután nagy nehezen sikerült bepakolnunk a rengeteg kelléket, melyek a fellépéshez szükségesek voltak. Ugyanis ebben az esetben mi hangosítottuk magunkat, így az összes eszközt mi vittük ki a helyszínre. Szerencsére 7 óra előtt megérkeztünk, ami azért volt szükséges, mert a technika felállítása valamint a beállítások sok időt vettek igénybe. Mire minden elkészült, már háromnegyed 8 is elmúlt, így hamarosan színpadra léphettünk. Egészen sokan gyűltek össze a műsor kezdetére. Először kihirdették a nap folyamán megtartott versenyek eredményeit, majd következhetett a fél órás műsorunk.

Fellépésünk során sokféle dalt játszottunk, így próbálva bemutatni széles repertoárunkat. A közönség érdeklődve hallgatta végig összeállításunkat, amelyek végén tapssal jutalmaztak minket. Műsorunkat a Gyertek menjünk vendégségbe című csokrunkkal kezdtük, majd a Piros, piros szegfű cíművel fejeztük be.

Ezek után gyorsan lepakoltuk a színpadot, az összes mikrofont, keverőpultot, hangfalakat, hiszen utánunk a táncosok következtek a Számadó zenekar kíséretében. Szerencsére mindenkinek tetszett a produkciónk, a település lelkésze, Mező Arnold rögtön gratulált is és meg is hívott minket egy következő alkalomra. Fél óra alatt sikerült mindent összepakolni, majd bepakolni a buszba. Fél 10 körül úgy döntöttünk, ideje indulni, ezért amikor a táncosok befejezték az egyik számukat, elhagytuk a helyszínt. Nem sokkal 10 óra után érkeztünk haza, kipakoltunk, majd mindenki hazatért.

Csajos fotó :))

Csajos fotó :))

Összességében kellemes fellépés volt. Számomra külön emlékezetes is a névnapom miatt, hiszen sokan felköszöntöttek még a helyszínen is. Reméljük, hamarosan újra visszatérhetünk és hasonlóan színvonalas műsort adhatunk a következő alkalommal is.

Beküldte: Szabolcs, 2012.08.24. 11:03   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0843468

Eddigi látogatóink száma:

0051253

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Fellépésen
Fellépésen
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Misi
Misi
Album:Kedvenc képek

Kép: Gina
Gina
Album:Énke és a többiek

Kép: Eeeeee...
Eeeeee...
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Szabolcs, Eszter
Szabolcs, Eszter
Album:Amatőr Gála

Kép: Méltatás közben
Méltatás közben
Album:BarcikArt díj

Kép: Szandi
Szandi
Album:Az új csoport

Kép: Csaba és Luca
Csaba és Luca
Album:Az új csoport

Idézetek

Hirdetés