Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

Szüreti bál Kazincbarcikán
Hír megosztása2012. október 27-én a Felsőbarcikáért Alapítvány ismét megrendezte a már hagyományossá vált szüreti bált, amelyre idén zenekarunk is meghívást kapott.

A romániai kisiratosi kalandjaink után sajnos nem volt túl sok fellépésünk. 2012. október 19-én Sajóivánkán, egy héttel később, október 27-én pedig Kazincbarcikára, a régi művelődési ház épületébe, a Felsőbarcikáért Alapítvány által rendezett szüreti bálra voltunk hivatalosak.

Októberben kaptuk a hírt a fellépésről, amelyre –mint később kiderült– a szervezők bordalokat kértek tőlünk, viszont mi úgy gondoltuk, hogy a várható korosztályra tekintettel mulatósabb, pörgősebb összeállításokat választottunk. Összesen 10 perc műsorral kellett készülnünk, amely nem számít soknak, általában hosszabb ideig szoktunk színpadon állni.

Gabi Bábel-tornya

Bábel-torony

János szülinapi tortája

Szülinapi torta

Magára a fellépésre tehát 2012. október 27-én, szombaton került sor. Misit sajnos nélkülöznünk kellett, mivel még nem érkezett meg Pestről. Így új összeállításban léptünk fel, NagyReni lett a másik tenoros rajtam kívül. A Felsőbarcikán található Táncsics Mihály Művelődési és Közösségi Házba 7 óra előtt megérkeztünk, és bepakoltunk a számunkra átrendezett szobába, ahol érdemes megjegyezni, hogy terített asztal várt minket, tehát a szervezők nagyon kitettek magukért. Kipakoltuk a hangszereket, Jánossal pedig megnéztük a helyszínt. 7 óra után bepakoltunk, átrendeztük az asztalokat, majd a kezdésre vártunk. Több beszéd is elhangzott, többek közt meghallgathattuk a kuratórium jelenlegi elnökét, Hazag Mihály urat is, aki végül bekonferált minket.

Műsorunk valóban csak 10 perces volt, ebbe az időtartamba pedig 2 összeállítás fért bele. Először a Gyertek menjünk vendégségbe című gyerekdalt, befejezésül pedig a sokak által ismert és velünk együtt énekelt Szombaton este című összeállításunkat adtuk elő. Tetszett a közönségnek, igyekezetünket nagy tapssal jutalmazták. Végezetül már csak annyi maradt hátra, hogy az est további részére jó szórakozást kívánjunk.

Visszatértünk a szobába, ahol elfogyasztottuk a szervezők által készített szendvicseket és üdítőket. Nem maradtunk sokáig, elköszöntünk, majd visszatértünk a próbatermünkbe, ahol megünnepeltük János születésnapját.

Szülinapi köszöntés

Szülinapi köszöntés

Összefoglalva jól éreztük magunkat, nagyszerű estét zártunk és köszönjük a szervezőknek, hogy minden téren megfelelő körülményeket teremtettek nekünk.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:25   Kategória: [Fellépések]   Új hozzászólás írásaCikk nyomtatása

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0761102

Eddigi látogatóink száma:

0037344

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Idézetek

Hirdetés