Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

 

Hozzászólások és teljes hír megtekintése Karácsony és előszilveszter...
Hír megosztása 2010. december 17-e a pénteki nap ellenére nem próbával, hanem egymás megajándékozásával, ünnepléssel és bulizással telt.

2010. őszén is szóba került, hogy az elmúlt évek szokásának megfelelően idén is rendezzünk-e egy olyan összejövetelt, amelynek célja egyrészről az, hogy megajándékozzuk egymást, másrészről pedig hogy egy jót bulizzunk még a 2010-es év lezárásaként, utoljára együtt.

Idén december 17-e esett a választás, hiszen ez volt az az időpont, amely nagyjából mindenkinek megfelelt. Ősz végén húztuk ki a neveket annak érdekében, hogy mindenkinek legyen elég ideje kitalálni, hogy mivel fogja az általa kiválasztott embert megajándékozni. Nagy volt a készülődés, jól bizonyítja ezt a honlapunkon beindított szavazás, amelynek keretében arra lehetett szavazni, hogy ki hol tart az ajándékvásárlás menetében.

Egészségünkre!

Egészségünkre!

Tici ajándékoz...

Tici ajándékoz...

Hamarosan eljött a december 17-ei péntek, amit már minden csoporttag előszeretettel várt, hiszen senki sem tudta, ki kit húzott, mindenki kíváncsi volt. 6 órára bementünk egy páran, hiszen még elő kellett készíteni a termet, széthúzni az asztalokat, beüzemelni a Gináék által hozott csokiszökőkutat, elkészíteni a szendvicseket, és így tovább. Fél 7-re mindenki megérkezett szinte. 3 ember viszont idén hiányzott. Tavaly még csak ketten voltak, de 2010. november 29-én megszületett Vas Laura, Frida és Zoli kislánya, aki a Galagonya citerazenekar második citerás babája, Darvas Kitti után. Ők érthető okok miatt nem tudtak eljönni, de reméljük, jövőre őket is láthatjuk majd.

Kata hógömbje

Kata hógömbje

Jelen volt viszont a csoport tagjai közül Eszter, Misi, Kata, János, Reni, Tici, Gina, KisReni és a régi-új tagunk, Hajni, valamint én. Továbbá Kata párja, Gabi, Reni párja, Misi, Tici párja, Robi, valamint Gina párja, Tamás. Így 14-en töltöttük tehát együtt ezt az estét.

Hamarosan elkezdtük az ajándékozást, így az ajándék mellett az is kiderült természetesen, hogy ki kit húzott. A lényeg az volt, hogy egy rövid jellemzést kellett adni a másik személyről, aki jó esetben kitalálta, hogy róla van szó. Reni Hajnit, Hajni Misit, Misi Ticit, Tici Ginát, Gina Esztert, Eszter Katát, Kata KisRenit, KisReni pedig Renit húzta. Már cska két ember maradt ki, így kiderült, hogy János engem, Én pedig a tavalyi évhez hasonlóan Jánost húztam. Frappáns, egyedi, ötletes ajándékokban nem volt hiány, nagy volt az öröm és boldogság, jó volt a hangulat. A tagok által vitt CD-ket hallgattuk, beszélgettünk, kínáltuk egymást az általunk vitt süteményekből, egyéb finomságokból. Ahogy haladtunk előre is időben, úgy oldódott fel mindenki, táncoltunk, szórakoztunk, jól éreztük magukat. Sajnos Misinek és nekem korábban el kellett jönnünk, hiszen mindkettőnk előtt nehéz feladat állt kedden. Misi államvizsgázott, én pedig egy fontos tárgyból vizsgáztam, így ki kellett magunkat pihenni, hogy az utolsó napokat még tanulással tölthessük. Mint utóbb kiderül, szerencsére mindketten sikerrel vettük az elénk tornyosuló akadályokat.

Buliii...!

Buliii...!

A buli fél 1 körül ért véget, rajtunk kívül mindenki végig maradt. A hangulat a tetőfokára hágott, sokat táncoltak, buliztak, jól érezték magukat a kiváló zenéknek, valamint a kellemes hangulatnak köszönhetően. Másnap délután Gina, KisReni és János felmentek a próbatermünkbe és „romeltakarítást” végeztek, így nekik köszönhetően most már minden úgy néz ki, ahogyan alapjában véve szokott.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiváló hangulatban telt a most már hagyományosnak mondható összejövetelünk, reméljük, jó szokásunk az elkövetkezendő években is megmarad.

Beküldte: Szabolcs, 2010.12.26. 18:50   Komment: 0   Kategória: [Galagonya hírek]  

 

Hozzászólások és teljes hír megtekintése Ismét a véradóknak adtunk műsort
Hír megosztása 2010. őszének utolsó napján ismét kitüntették a város többszörös véradóit, akiket a díjak átadása előtt egy rövid műsorral szórakoztattunk.

November 30-án a tavalyi évhez hasonlóan, idén is kitüntették az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ klubtermében a város többszörös véradóit. Eme eseményre a szervezők újból felkértek minket, hogy a díjak átadása előtt egy rövidke műsorral szórakoztassuk a megjelent díjazottakat. A felkérést - mint mindig - örömmel fogadtuk, azonban a hétköznapi időpont miatt a csoportnak csak egy része tudta vállalni a fellépést (Reni, Kata, János és én). A kevés létszám miatt kicsit gondban voltunk a csokrok és dalok kiválasztásával, hiszen olyanokat kellett választani, melyek kevés létszámmal élvezhetően előadhatók. Kicsit nehezen ugyan, de sikerült megoldanunk a problémát.

A véradóknak zenéltünk...

A véradóknak zenéltünk...

Kedden fél 3-ra érkeztünk a próbatermünkbe, ahol még egyszer átgondoltuk, hogy mit is szeretnénk játszani, majd citeráinkkal együtt levonultunk a klubterembe. Az összegyűlt véradók kíváncsian várták az előadásunkat, amit a felkonferálás után meg is kezdtük a Fellegzik az idő... kezdetű rabnótával, majd folytattuk az Akkor szép a disznó orra.. c. dunántúli dalcsokorral, amit egy vállaji népdal, a Szép a rozmaringszál... követett. Műsorunkat a Szegény legény vagyok én c. Gereben-feldolgozással zártuk.

Az ünnepelt többszörös véradók

Az ünnepelt többszörös véradók

A fellépés végén a szervezők megköszönték a műsort, majd mindenkinek egy kis ajándékkal kedveskedtek, valamint meghívtak minket a programot lezáró állófogadásra is. Így a citeráink elpakolása után visszatértünk a klubterembe, ahol éppen a legtöbbször vért adókat díjazták. Volt köztük olyan, aki már 130-szoros véradó volt, amin nagyon meglepődtünk.
Az utolsó díjak átadása után került sor az állófogadásra, ahol tavalyihoz hasonlóan szintén rengeteg jobbnál jobb étel fogadott minket. A fogadás közben sokan odajöttek gratulálni nekünk, ami nagyon jól esett nekünk.
Örülünk, hogy megint sikerült a véradóknak is tetsző műsort összeállítanunk és reméljük, hogy a jövőben is lesz alkalmunk műsorunkkal elkápráztatni a közönséget.

Beküldte: Misi, 2010.12.05. 09:57   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hozzászólások és teljes hír megtekintése REKULT
Hír megosztása A vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére szervezett jótékonysági előadáson szerepeltünk.

Intézményünk is csatlakozott a REKULT „Művelődési házak az újjáépítésért” címmel meghirdetett jótékonysági mozgalomhoz.
Természetesnek vettük, hogy igent mondunk a felkérésre, ezzel is hozzájárulva a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítéséhez.

A Galagonya Citerazenekar a REKULT rendezvényén

A Galagonya Citerazenekar a REKULT rendezvényén

Sajtóközlemény:

Teltház és közös áldozatvállalás jellemezte a kazincbarcikai REKULT rendezvényt november 13-án, mely a „Művelődési házak az újjáépítésért” címet viselte. A szombat délutáni játszóházas foglalkozáson és gálaesten több százan vettek részt, ily módon is kinyilvánítva együttérzésüket és segítő szándékukat a vörösiszap-katasztrófa elszenvedői iránt.

- A katasztrófa minden jóérzésű embert megdöbbentett, és bár sokan nehéz körülmények között élnek, mégis úgy döntöttek, támogatják az ügyet.
A gálaestre olyan jegyárakat határoztunk meg, hogy mindenki a saját lehetőségeihez mérten tudja segíteni a károsultakat: 200, 500 és 1000 Ft-os belépőket, illetve 2500 és 5000 Ft értékű támogatójegyeket árusítottunk. A színvonalas gálaestre 1200 jegyet vásárolt meg a közönség, a teljes bevétel 327 900 Ft volt – mondta Lukácsné Varga Csilla, az Egressy igazgatóhelyettese.

A kazincbarcikai amatőr művészek, művészeti csoportok, iskolások és kisovisok fellépése nagy sikert aratott, a szervezők a gála bevételét Magyar Kármentő Alapon keresztül juttatják el a rászorulóknak.

(Kazincbarcikai Mozaik)

Beküldte: Jani, 2010.12.05. 09:32   Komment: 0   Kategória: [Galagonya hírek]  
1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 301 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 30
Legfrissebb híreink

III. Kisiratosi Nemzetközi Népzenei Fesztivál

Nagyszerű napokat tölthettünk 2013. október 11-e és 13-a között Kisiratoson, ahol egy fantasztikus hangulatú nemzetközi népzenei fesztiválon vehettünk részt, immár második alkalommal. Reméljük jövőre is meghívást kapunk, hiszen ilyen körülm

Beküldte: Szabolcs, 2013.10.26. 10:29   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Újra együtt Csorváson

16-dik alkalommal zenéltünk Csorváson a Nemzetközi Népzenei és Népdalköri találkozón.

Beküldte: Edina, 2013.05.10. 10:54   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hurkafesztivál Sajóivánkán

Örömmel vettünk részt életünk második Hurkafesztiválján, reméljük, hogy harmadjára is meghívást kapunk.

Beküldte: Reni, 2013.03.13. 14:20   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napja 2012

Emlékezetes napot zártunk, amely teljes mértékben az emlékezés jegyében telt. Úgy gondolom, összeállításainkkal mi is hűen emlékeztünk azokról, akikről ez a nap szólt.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:28   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Szüreti bál Kazincbarcikán

Nagyszerű estét zártunk egy olyan helyszínen, ahol ebben a felállásban még sosem szerepeltünk. A helyiek vendégül láttak minket, mi pedig megalapoztuk a hangulatot az est további részéhez.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:25   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hír kategóriák

Galagonya hírek

Egyéb, a zenekarral kapcsolatos események, hírek

Hírek száma a kategóriában: 7

 

Kitekintő

Egyéb hírek, innen-onnan...

Hírek száma a kategóriában: 4

 

Dühöngő

Itt kimorgolódjuk magunkat, megmondjuk a frankót...

Hírek száma a kategóriában: 1

 

Egyéb programok

Közös, fellépésen kívüli programjaink, eseményeink...

Hírek száma a kategóriában: 5

 

Fellépések

Fellépésekkel kapcsolatos híreink

Hírek száma a kategóriában: 70

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0819935

Eddigi látogatóink száma:

0049573

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Kukucs
Kukucs
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Tamás
Tamás
Album:Szent István nap

Kép: Én, dorombbal
Én, dorombbal
Album:Jubileumi műsor

Kép: Sétahajókázáson
Sétahajókázáson
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Méltatás közben
Méltatás közben
Album:BarcikArt díj

Kép: Apucival tv-t nézünk
Apucival tv-t nézünk
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Ellenőrzés
Ellenőrzés
Album:Az új csoport

Kép: Szabolcs
Szabolcs
Album:Jubileumi műsor

Idézetek

Hirdetés