Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

 

Hozzászólások és teljes hír megtekintése Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napja 2012
Hír megosztása 2012. november 24-én a Hadirokkantak, Hadiözvegyek, Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetsége a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napja alkalmából Kazincbarcikán tartotta megemlékezését.

2012. november elején értesítette a csoportot János, hogy idén meghívást kaptunk a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napja alkalmából megrendezendő megemlékezésre, mégpedig 2012. november 24-re. János tudta, hogy aznap egyetemi órája lesz, ezért rajtunk állt a döntés, hogy vállaljuk-e nélküle a fellépést. Úgy döntöttünk, hogy részt veszünk a megemlékezésen és műsorunkkal mi is tisztelgünk azok előtt, akikre ezen a napon emlékezünk.

A Galagonya Citerazenekar műsora a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napján

A Galagonya Citerazenekar műsora a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napján

Rengeteget készültünk annak érdekében, hogy semmi hiba ne legyen a fellépésen. Hamar eljött az említett nap, amelyen a műsor 11 órakor kezdődött. Időben elkészültünk, átöltöztünk, levittük a János által előre behangolt citerákat. Nem kellett sokat várnunk, Harnócz Zsuzsi bekonferált minket, mi pedig a művelődési ház klubtermében elkezdtünk csaknem 20 perces műsorunkat. Repertoárunkban katonadalok, népdalok és feldolgozások voltak hallhatók, amelyek remélhetően elnyerték a közönség tetszését. Számunkra mégsem ez volt a legfontosabb ezen a fellépésen, sokkal inkább az, hogy mi is tiszteletünket leróva és méltóságteljesen emlékezzünk azokért, akik életüket adták Hazánkért.

A Galagonya Citerazenekar műsora a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napján

A Galagonya Citerazenekar műsora a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napján

A rendezvény után svédasztalos ebéd várta a szereplőket. Beszélgettünk a többi résztvevővel, majd miután elpakoltuk a citerákat és elrendeztünk mindent a próbatermünkben, hazatértünk.

Ez a nap az emlékezés jegyében telt. Összefoglalva jól éreztük magunkat és bízunk benne, hogy a közönség tetszését is elnyerte műsorunk, valamint reméljük, hogy megfelelő módon tisztelegtünk azoknak, akikre ezen a napon megemlékeztünk.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:28   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hozzászólások és teljes hír megtekintése Szüreti bál Kazincbarcikán
Hír megosztása 2012. október 27-én a Felsőbarcikáért Alapítvány ismét megrendezte a már hagyományossá vált szüreti bált, amelyre idén zenekarunk is meghívást kapott.

A romániai kisiratosi kalandjaink után sajnos nem volt túl sok fellépésünk. 2012. október 19-én Sajóivánkán, egy héttel később, október 27-én pedig Kazincbarcikára, a régi művelődési ház épületébe, a Felsőbarcikáért Alapítvány által rendezett szüreti bálra voltunk hivatalosak.

Októberben kaptuk a hírt a fellépésről, amelyre –mint később kiderült– a szervezők bordalokat kértek tőlünk, viszont mi úgy gondoltuk, hogy a várható korosztályra tekintettel mulatósabb, pörgősebb összeállításokat választottunk. Összesen 10 perc műsorral kellett készülnünk, amely nem számít soknak, általában hosszabb ideig szoktunk színpadon állni.

Gabi Bábel-tornya

Bábel-torony

János szülinapi tortája

Szülinapi torta

Magára a fellépésre tehát 2012. október 27-én, szombaton került sor. Misit sajnos nélkülöznünk kellett, mivel még nem érkezett meg Pestről. Így új összeállításban léptünk fel, NagyReni lett a másik tenoros rajtam kívül. A Felsőbarcikán található Táncsics Mihály Művelődési és Közösségi Házba 7 óra előtt megérkeztünk, és bepakoltunk a számunkra átrendezett szobába, ahol érdemes megjegyezni, hogy terített asztal várt minket, tehát a szervezők nagyon kitettek magukért. Kipakoltuk a hangszereket, Jánossal pedig megnéztük a helyszínt. 7 óra után bepakoltunk, átrendeztük az asztalokat, majd a kezdésre vártunk. Több beszéd is elhangzott, többek közt meghallgathattuk a kuratórium jelenlegi elnökét, Hazag Mihály urat is, aki végül bekonferált minket.

Műsorunk valóban csak 10 perces volt, ebbe az időtartamba pedig 2 összeállítás fért bele. Először a Gyertek menjünk vendégségbe című gyerekdalt, befejezésül pedig a sokak által ismert és velünk együtt énekelt Szombaton este című összeállításunkat adtuk elő. Tetszett a közönségnek, igyekezetünket nagy tapssal jutalmazták. Végezetül már csak annyi maradt hátra, hogy az est további részére jó szórakozást kívánjunk.

Visszatértünk a szobába, ahol elfogyasztottuk a szervezők által készített szendvicseket és üdítőket. Nem maradtunk sokáig, elköszöntünk, majd visszatértünk a próbatermünkbe, ahol megünnepeltük János születésnapját.

Szülinapi köszöntés

Szülinapi köszöntés

Összefoglalva jól éreztük magunkat, nagyszerű estét zártunk és köszönjük a szervezőknek, hogy minden téren megfelelő körülményeket teremtettek nekünk.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:25   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hozzászólások és teljes hír megtekintése Idősek Világnapja ünnepi műsor
Hír megosztása Komoly munka és gyakorlás előzte meg a Szépkorúak egyesülete által szervezett műsort, ugyanis ilyen hosszú műsorral még nem szerepelt színpadon az utánpótlás csoportunk.

Október az idősek hónapja. Az Idősek Világnapja tiszteletére a Kazincbarcika és Vonzáskörzete Szépkorúak Egyesülete szervezésében két napos rendezvénysorozatra került sor.

A szervezők felkérték a Citerazenei Műhelyt is, hogy adjunk műsort 2012. október 17. –én.

A Kisördögök Citerazenekar

A Kisördögök Citerazenekar

Nagyon örültek a „kicsik” a fellépésnek mikor megtudták, hogy újra színpadra állhatnak. Én különösen örültem, hogy részt vehetek a fellépésükön.

Adrienn

Adrienn

Rebeka és Balu

Rebeka és Balu

Kemény felkészülés előzte meg a Kisördögök csapatának szereplését. A rendezvény előtti egy hétben komoly munka és gyakorlás folyt a próbákon.

A gyerekek az iskolákból kikérővel jöttek el (aminek nagyon örültek) és izgatottan, fellelkesülve várták a fellépést. 20 perc műsoridőt kaptunk, eljátszottuk az Édesanyám rózsafája…; A barátok, a barátok…; Két tikom tavalyi…; Kiserdőben szaladozva… és Gyertek, menjünk vendégségbe című számainkat.

Én a Kiserdőben… című számban kobozon játszhattam, aminek nagyon örültem mivel kobozon még csak kezdő vagyok és ez jó gyakorlási lehetőség volt számomra. :)

Összességében nagyon jól sikerült a műsorunk és János nagyon büszke volt ránk, hogy ilyen jól szerepeltünk. Nagyon jól éreztük magunkat a színpadon, s reméljük ez feltűnt a közönségnek is és tetszett nekik a műsor.

Kisördögök a színpadon

Kisördögök a színpadon

Reméljük,hogy az elkövetkezendő, hasonló rendezvényekre szintén meghívják majd a Kisördögök Citerazenekart, mivel nekik az ilyen fellépések rengeteg élményt és motivációt nyújtanak. :))

Beküldte: KisReni, 2012.10.17. 20:37   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  
1 2 3 4 5 ... 301 2 3 4 5 ... 30
Legfrissebb híreink

III. Kisiratosi Nemzetközi Népzenei Fesztivál

Nagyszerű napokat tölthettünk 2013. október 11-e és 13-a között Kisiratoson, ahol egy fantasztikus hangulatú nemzetközi népzenei fesztiválon vehettünk részt, immár második alkalommal. Reméljük jövőre is meghívást kapunk, hiszen ilyen körülm

Beküldte: Szabolcs, 2013.10.26. 10:29   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Újra együtt Csorváson

16-dik alkalommal zenéltünk Csorváson a Nemzetközi Népzenei és Népdalköri találkozón.

Beküldte: Edina, 2013.05.10. 10:54   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hurkafesztivál Sajóivánkán

Örömmel vettünk részt életünk második Hurkafesztiválján, reméljük, hogy harmadjára is meghívást kapunk.

Beküldte: Reni, 2013.03.13. 14:20   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napja 2012

Emlékezetes napot zártunk, amely teljes mértékben az emlékezés jegyében telt. Úgy gondolom, összeállításainkkal mi is hűen emlékeztünk azokról, akikről ez a nap szólt.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:28   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Szüreti bál Kazincbarcikán

Nagyszerű estét zártunk egy olyan helyszínen, ahol ebben a felállásban még sosem szerepeltünk. A helyiek vendégül láttak minket, mi pedig megalapoztuk a hangulatot az est további részéhez.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:25   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hír kategóriák

Galagonya hírek

Egyéb, a zenekarral kapcsolatos események, hírek

Hírek száma a kategóriában: 7

 

Kitekintő

Egyéb hírek, innen-onnan...

Hírek száma a kategóriában: 4

 

Dühöngő

Itt kimorgolódjuk magunkat, megmondjuk a frankót...

Hírek száma a kategóriában: 1

 

Egyéb programok

Közös, fellépésen kívüli programjaink, eseményeink...

Hírek száma a kategóriában: 5

 

Fellépések

Fellépésekkel kapcsolatos híreink

Hírek száma a kategóriában: 70

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 2 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0820068

Eddigi látogatóink száma:

0049583

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Még a pociban
Még a pociban
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: :P
:P
Album:Énke és a többiek

Kép: A nagy fehér..
A nagy fehér..
Album:Euro-Borsod Trade Kft

Kép: Tenorosok
Tenorosok
Album:Amatőr Gála

Kép: Tici
Tici
Album:Énke és a többiek

Kép: Fülelek
Fülelek
Album:Szent István nap

Kép: Virág..
Virág..
Album:BarcikArt díj

Kép: Szülinap
Szülinap
Album:Énke és a többiek

Idézetek

Hirdetés