Menü

Üzenőfal

 

Név:
Üzeneted:


   

Facebook

Szavazás

Mennyit lógsz a Facebook -on naponta?

Mi az a Facebook??

Kb. 1 órát

Kb. 2 órát

2-3 órát

3-4 órát

4-5 órát

Több, mint 5 órát

Fb függő vagyok, intravénásan kapom

 


További szavazások

Vicces képek

Nagy méret

Időjárás

Hírdoboz

 

Hírek

 

Hozzászólások és teljes hír megtekintése Fellépés a miskolci Illés Klubban
Hír megosztása Az ismert karikaturista, Mező István meghívására egy péntek estén a miskolci Ifjúsági Házban, az Illés Klubban szerepelhettünk egyfajta előzenekarként az Illés emlékzenekarok előtt.

Nyitó szám, dorombbal...2009. május 8-án a miskolci Illés Klubban szerepeltünk az ismert karikaturista, Mező István jóvoltából.


Kazincbarcikáról 7 körül indultunk el, az egész estés programot mi nyitottuk meg 8 órakor. Megérkezésünkkor kellemes fogadtatásban részesültünk, mindenki kapott egy példányt Mező István legújabb könyvéből. Az asztalok, mikrofonok és a hangszerek beállítására háromnegyed 8-kor került sor, amikor is félelemmel töltött el minket az emberek csekély létszáma. Hamarosan azonban megnyitották a kapukat, és percek alatt megteltek a színpadi székek, csaknem telt ház előtt kezdhettük meg műsorunkat. A zenekar bemutatása után vágtunk bele a zenélésbe, amit a közönség szemmel láthatóan is nagyon élvezett. Sokféle számot játszottunk, különböző stílusúakat, különböző országokból és tájegységekről, amit a szép számú nézősereg tapsviharral honorált.

 

Illés Klub

 

A legkiemelkedőbb élmény mégis az utolsó számhoz kapcsolódik. Lévén hogy az Illés Klubban voltunk, az Illés együttes: Az utcán című számával fejeztük be több mint fél órás műsorunkat. Felemelő érzés volt, hogy  a közönség velünk együtt énekelt és talán ők is látták, hogy mi szívből játszunk, hiszen e nélkül semmi értelme nem lenne az egésznek.

 

Illés Klub

 

Vastaps közepette vonultunk le a színpadról és fogadtuk a közönség gratulációját. Ezek után megvendégeltek minket, de sajnos az est további részében már nem élvezhettük a többi zenekar műsorát, mivel a sofőr elfoglaltsága miatt vissza kellett indulnunk Kazincbarcikára. Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük nem utoljára szerepeltünk ebben a kellemes hangulatú klubban, a miskolci Illés Klubban.

Beküldte: Szabolcs, 2009.05.09. 19:30   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hozzászólások és teljes hír megtekintése Felejthetelen élmények a Miskolci Kocsonya Fesztiválon
Hír megosztása A többiek nevében is nyugodtan elmondhatom, hogy életünk egyik legemlékezetesebb fellépésén vagyunk túl. Miskolcon felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak.

2009. 02.21-én  Miskolcon, a Kocsonya fesztiválon szerepelhettünk. Korábban soha nem léptünk fel ezen a fesztiválon, ezért minden új volt számunkra. Misi kivételével, aki egyéb elfoglaltsága miatt sajnos nem tudott eljönni velünk, mindenki jelen volt. Barcikáról 11 órakor indultunk és meglepetésünkre a csípős hideg ellenére rengetegen voltak az utcákon.

 

Megtekintettük a helyszínt, amely a fűtött Fest in Fest sátor volt a Hősök terén. Átöltözni a közeli zsinagógába mentünk, és a hangszerek felhangolása után készen álltunk.

 

Kocsonya fesztivál 2009.02.21.

 

A hangosítás beállítása gyorsan megtörtént, és a felkonferálás után a műsort is elkezdtük. Hihetetlen érzés volt, hiszen  a közönség szeretete ránk is átragadt, élmény volt így játszani. A műsoridőt 10 perccel meghosszabbítottuk, annyira jól éreztük magunkat. Miután elhagytuk   a színpadot, rengeteg pozitív visszhangot kaptunk és pár nappal később azt is megtudtuk, hogy ezen a helyszínen a szervezők és a kilátogatók szerint is a mi műsorunk volt a legszínvonalasabb. Délután új élményekkel indultunk haza Kazincbarcikára.

 

Végezetül pedig idézném egy tagunk élménydús beszámolóját:

„A mai fellépésről írnék néhány szót! 11 éve citerázok, rengeteg fellépésen voltam már, de ez a mai mindenen túlnőtt. Romain Rolland szerint: "A művész igazi hivatása: eljuttatni a fényt az emberi szív mélyébe." Azt hiszem, ez ma sikerült. Fantasztikus érzés volt a színpadon állni, elfelejteni minden problémát, és felszabadultan játszani.  Jól sikerült a hangosítás, amin sok múlott, de a jó szerepléshez kellettünk mi is. A közönség is elképesztő volt, hiszen olyan hangulatot teremtett, ami mindenkit feldobott és "felpumpált" adrenalinnal. Örülök, hogy mindennek szem-és fültanúja volt 13 közelebbi és távolabbi rokonom is, akik többsége még nem hallott minket játszani. Ezen vélemény-nyilvánításomban egyúttal az ő gratulációikat is szeretném átadni.

 

Kocsonyafesztivál 2009.02.21.

 

Ezt a mai napot soha nem szeretném elfelejteni, és remélem, hogy ez a csodálatos dolog, a citerázás örökké az életem része marad. A csoporton pedig látszik az összeszokottság, látszik, hogy figyelünk egymásra, szeretjük, tiszteljük egymást, aminek remélhetőleg a későbbiekben még nagyobb szerepe is lesz. Egy idézetet szeretnék megosztani veletek, ami azt hiszem, fontos lehet a nehéz pillanatokban is : “A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.” (Dan Millman)

További sikeres fellépéseket és munkát!”

Beküldte: Szabolcs, 2009.02.22. 20:18   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  
1 ... 27 28 29 30 1 ... 27 28 29 30
Legfrissebb híreink

III. Kisiratosi Nemzetközi Népzenei Fesztivál

Nagyszerű napokat tölthettünk 2013. október 11-e és 13-a között Kisiratoson, ahol egy fantasztikus hangulatú nemzetközi népzenei fesztiválon vehettünk részt, immár második alkalommal. Reméljük jövőre is meghívást kapunk, hiszen ilyen körülm

Beküldte: Szabolcs, 2013.10.26. 10:29   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Újra együtt Csorváson

16-dik alkalommal zenéltünk Csorváson a Nemzetközi Népzenei és Népdalköri találkozón.

Beküldte: Edina, 2013.05.10. 10:54   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hurkafesztivál Sajóivánkán

Örömmel vettünk részt életünk második Hurkafesztiválján, reméljük, hogy harmadjára is meghívást kapunk.

Beküldte: Reni, 2013.03.13. 14:20   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Napja 2012

Emlékezetes napot zártunk, amely teljes mértékben az emlékezés jegyében telt. Úgy gondolom, összeállításainkkal mi is hűen emlékeztünk azokról, akikről ez a nap szólt.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:28   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Szüreti bál Kazincbarcikán

Nagyszerű estét zártunk egy olyan helyszínen, ahol ebben a felállásban még sosem szerepeltünk. A helyiek vendégül láttak minket, mi pedig megalapoztuk a hangulatot az est további részéhez.

Beküldte: Szabolcs, 2012.12.29. 12:25   Komment: 0   Kategória: [Fellépések]  

 

Hír kategóriák

Galagonya hírek

Egyéb, a zenekarral kapcsolatos események, hírek

Hírek száma a kategóriában: 7

 

Kitekintő

Egyéb hírek, innen-onnan...

Hírek száma a kategóriában: 4

 

Dühöngő

Itt kimorgolódjuk magunkat, megmondjuk a frankót...

Hírek száma a kategóriában: 1

 

Egyéb programok

Közös, fellépésen kívüli programjaink, eseményeink...

Hírek száma a kategóriában: 5

 

Fellépések

Fellépésekkel kapcsolatos híreink

Hírek száma a kategóriában: 70

 

Üdvözlet Vendég!

Felhasználónév
Jelszó

Google kereső

Adományozás

Kérjük, támogassa Citerazenei Műhelyünket!

Please donate to our Ensemble!

 

Online

Vendég: 1 Tag: 0

 

Tagok száma: 14

Legújabb tag: Tóth Mária

Számláló

Lapletöltéseink száma:

0819936

Eddigi látogatóink száma:

0049573

Mai adatok A mai statisztika megtekintéséhez kattints ide

Random képek

Kép: Gina
Gina
Album:Kedvenc képek

Kép: Dorombos kezdés
Dorombos kezdés
Album:Jubileumi műsor

Kép: Misi és Nóri
Misi és Nóri
Album:Az új csoport

Kép: Hmmmm
Hmmmm
Album:Kitti-az első citerás baba

Kép: Tici
Tici
Album:Énke és a többiek

Kép: Segítő figyelem
Segítő figyelem
Album:Az új csoport

Kép: Sétahajókázáson
Sétahajókázáson
Album:Én és akiket szeretek

Kép: Jubileumi zenekar
Jubileumi zenekar
Album:Jubileumi műsor

Idézetek

Hirdetés